Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Multiplayer - "Wyrzucono z serwera"  (Przeczytany 1511 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Puckovsky I

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Multiplayer - "Wyrzucono z serwera"
    « dnia: Kwietnia 23, 2017, 00:59:46 »
    Witam, wchodzac na rozne serwery w trybie multiplayer przewaznie pare sekund po wybraniu druzyny wywala mnie z powodem "wyrzucono z serwera" i tylko tyle, dzieje sie tak rowniez gdy siedze sobie na serwerze sam z kolega i on ma ten sam problem[tylko raz jakims cudem nas nie wywalalo], szukalem po necie czy ktos mial podobny problem, nawet znalazlem u was podobny temat ale skonczylo sie na tym ze osoba piszaca go napisala "problem rozwiazany" i tyle, nizej macie byc moze potrzebne wam informacje.

-Wersja 1.172 Native
    -Gre pobieralem z neta [tez szukalem czy to moze wplywac na rozgrywke lecz ludzie ktorzy kupili gre maja to samo]
    -Nie mam zadnych modow itp.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2017, 01:03:25 wysłana przez Lord Puckovsky I »

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    Odp: Multiplayer - "Wyrzucono z serwera"
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 23, 2017, 01:17:06 »
    Witam, wchodzac na rozne serwery w trybie multiplayer przewaznie pare sekund po wybraniu druzyny wywala mnie z powodem "wyrzucono z serwera" i tylko tyle, dzieje sie tak rowniez gdy siedze sobie na serwerze sam z kolega i on ma ten sam problem[tylko raz jakims cudem nas nie wywalalo], szukalem po necie czy ktos mial podobny problem, nawet znalazlem u was podobny temat ale skonczylo sie na tym ze osoba piszaca go napisala "problem rozwiazany" i tyle, nizej macie byc moze potrzebne wam informacje.

-Wersja 1.172 Native
    -Gre pobieralem z neta [tez szukalem czy to moze wplywac na rozgrywke lecz ludzie ktorzy kupili gre maja to samo]
    -Nie mam zadnych modow itp.

I w tym jest właśnie problem, musisz kupić wersję gry na steam.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2017, 03:42:56 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 23, 2017, 01:29:00 »
    Czy ja widze pirata? Yarr

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 23, 2017, 08:36:49 »
    Lordzie, Warband kosztuje (klucz) jakies 15 zł, więc nie bądź cebula i zakup, bo warto. Przynajmniej bardziej opyla się zainwestować te pieniążki w M&B niż Chivalry czy inne podobne produkcje by Ubisoft, które jedyne co, to mają lepszą grafikę. Jednak do grywalności takiej jak w warband im daleko :)

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 23, 2017, 10:59:05 »
    Dobrze, nie kupuj warbanda nie warto. Poczekaj na bannerlorda.

(click to show/hide)

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta