Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][VIe] VIe Corps d'Armée Français  (Przeczytany 17498 razy)

Opis tematu: VI Korpus Wielkiej Armii

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Odp: [NW][VIe] VIe Corps d'Armée Français
    « Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 01, 2017, 16:05:11 »
    Okra od dawna jest zajęty sprawami prywatnymi. Nie sądzę bym był upoważniony opowiadać dalej. Okra nie gra dla K-KA. Mądremu dość.
    (click to show/hide)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 01, 2017, 16:11:35 »
    Chlopaki grali tam przed kwietniem, a kiedy reaktywowano 8pp, to przestali grac. Od tego czasu lezy to jako trup.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 01, 2017, 16:21:55 »
    No to jest oficjalna wersja lecz skoro byłoby tak jak mówicie to dlaczego gracze z K-KA mówią inaczej? Teraz nie wiem czemu wierzyć wam, bo mogło im się coś wydawać czy im. Bazuje na rozmowach z nimi kiedy się dopytuje o własnych graczy nie omieszkuje ich zapytać o resztę naszej sceny, bo kto mógłby być bardziej sprawiedliwy dla reszty członków pułku skoro jak w podanym przeze mnie przykładzie jeden z oficerów czy najlepszy gracz mógłby łamać zasady. Dlatego proszę o wyrozumiałość za to, że wtrącam nosa w nie swoje sprawy. : )
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2017, 16:23:27 wysłana przez simskil »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 01, 2017, 17:38:06 »
    Nie interesuje mnie to, ze sie wtracasz. Twoja sprawa. Masz na to czas, to niuchasz - proste. A jakikolwiek bylby ten Twoj werdykt, nie wzrusza mnie. Udanego wieczoru wszystkim.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 01, 2017, 18:21:40 »
    No nie wiem ile potrzeba czasu do napisania 1 zdania więcej, ale raczej niewiele. :D Ciebie może nie wzruszać, ale chyba nie zapomniałeś, że w pułku są też inni ludzie. Szczególnie, że macie przerwę wakacyjna która bardzo ogranicza granie pułkowe, a niektóre osoby też chcą pograć w zorganizowanej grupie i kiedy być może jeden z waszych graczy może chodzić do innego pułku, żeby najzwyczajniej w świecie mu się nie nudziło to jest trochę nie fair w stosunku do reszty. No chyba, że lubią być w pewnym stopniu pomiatani.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2017, 18:23:19 wysłana przez simskil »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 02, 2017, 00:21:25 »
    Jestem pewny, że Okra nie mając czasu dla 8pp ma czas biegać po zagraniczniakach i bawić się w konspirację przed całym 8pp. Teorie spiskowe lvl DanielMagical Rafatus Boxdil.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 02, 2017, 16:20:53 »
    Wchodzenie sobie na bitwę do innego pułku nie jest żadna konspiracja nie wiem w jakim świecie żyjesz. Mówisz, że nie ma czasu na 8pp, a na co ma mieć czas kiedy pułk jest "zawieszony" na czas wakacji?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 02, 2017, 21:26:36 »
    Nie wiem. Może na PRACĘ? Albo COKOLWIEK TWÓRCZEGO? Szukasz sensacji, znowu mam was wyjaśnić jak ostatnio?
    (click to show/hide)

Edit:
    Specjalny dodatek od VIe:
    Jak masz za dużo wolnego czasu to załóż jeszcze ze dwa klany na Delugu, sekcje kawalerii i artylerii w 1pp albo znajdź sobie inne zajęcie w komputerze. Pozdrawiamy gorąco!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2017, 21:47:54 wysłana przez Ganczo »

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 02, 2017, 23:26:54 »
    Specjalny dodatek od VIe:
    Jak masz za dużo wolnego czasu to załóż jeszcze ze dwa klany na Delugu, sekcje kawalerii i artylerii w 1pp albo znajdź sobie inne zajęcie w komputerze. Pozdrawiamy gorąco!
    Nie interesuje mnie to, ze sie wtracasz. Twoja sprawa. Masz na to czas, to niuchasz - proste. A jakikolwiek bylby ten Twoj werdykt, nie wzrusza mnie. Udanego wieczoru wszystkim.

To jak w końcu interesuje czy nie?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 02, 2017, 23:30:57 »
    VIe =/= Veinrus
    Ty jesteś głupi czy głupi xD?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 02, 2017, 23:35:47 »
    To jak w końcu interesuje czy nie?
    Ile razy mam to pisac? Raz nie wystarczy? Przeciez juz pisalem.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 02, 2017, 23:37:46 »
    VIe =/= Veinrus
    Ty jesteś głupi czy głupi xD?
    https://sjp.pl/hipokryzja pozdrawiam ;*

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 03, 2017, 00:29:11 »
    Widzę, że ogary gończe 1pp ruszyły na moje piwo XD. Pozwólcie, że wypunktuję wam, dlaczego Simskil jest wolno myślący.
    1. Napisałem wyraźnie VIe, nie sztab, nie generał, nie oficerowie.
    2. To piwo mnie mało interesuję, mam raczej bk z tego, że chce wam się o tej godzinie wchodzić specjalnie żeby to zabrać, skoro i tak za dwa czy trzy posty dostanę kolejne 10 XD
    3. Już raz ze mną zaczynaliście, hehe, nie chcę przypominać jak się skończyło.
    4. Śmiechy śmiechami. Jak tam sytuacja z adminami GFa, dalej płaczecie jak to niesprawiedliwie was cisną po tym jak bez słowa zabraliście im ELYTE WOLTYRZERUF?

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 03, 2017, 00:35:08 »

2. To piwo mnie mało interesuję, mam raczej bk z tego, że chce wam się o tej godzinie wchodzić specjalnie żeby to zabrać, skoro i tak za dwa czy trzy posty dostanę kolejne 10 XD
    4. Śmiechy śmiechami. Jak tam sytuacja z adminami GFa, dalej płaczecie jak to niesprawiedliwie was cisną po tym jak bez słowa zabraliście im ELYTE WOLTYRZERUF?
    2. Nie przeceniasz się za bardzo?
    3.Dla przypomnienia to ty zacząłeś za przeproszeniem rzucać gównem. Tak pamiętam jak się skończyło :D
    4.1.Nie adminami GFa a raczej samym Jammo reszta ma związane ręce bo ów Jammo jest przydupasem właściciela serwera.
    4.2. Nie chodzi o to ,że nas cisną a raczej o to ,że banują nas na GFie :D

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 03, 2017, 01:55:48 »
    Widzę, że ogary gończe 1pp ruszyły na moje piwo XD. Pozwólcie, że wypunktuję wam, dlaczego Simskil jest wolno myślący.
    1. Napisałem wyraźnie VIe, nie sztab, nie generał, nie oficerowie.

Tak bardzo cie nie interesuje, że wspominasz po raz kolejny o tych piwach. :D Wydaję mi się Panczo, że nie jesteś głosem graczy VIe, a poza tym VIe to nie sztab? ^^ Pozdr dla Juli twojej kabelkowej miłości :***