Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][VIe] VIe Corps d'Armée Français  (Przeczytany 17481 razy)

Opis tematu: VI Korpus Wielkiej Armii

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [NW][VIe] VIe Corps d'Armée Français
    « Odpowiedź #120 dnia: Września 08, 2017, 22:03:27 »
    Gdyby ktoś miał jakieś obiekcje co do banów na TSie, to zapraszam steam albo PW tutaj. Bany poleciały za rekrutację "na sępa" podczas gdy oba pułki nadal funkcjonują ;)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #121 dnia: Września 09, 2017, 16:06:11 »
    Rest in peace VIe
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #122 dnia: Września 09, 2017, 19:46:25 »
    Ganczo to za co chciałeś mnie zbanować, bo do nikogo nic nie pisałem jedynie jedna osoba się zgłosiła, że chciałaby dołączyć po waszym ostatnim gfie... . A i ucisz wszystkich swoich wieszaków z deluga, bo śmiesznie się produkują na czacie :D.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #123 dnia: Września 09, 2017, 23:20:17 »
    Gdyby ktoś miał jakieś obiekcje co do banów na TSie, to zapraszam steam albo PW tutaj. Bany poleciały za rekrutację "na sępa" podczas gdy oba pułki nadal funkcjonują ;)
    Dla twojej wiadomosci (bo wiem ze chodzi o mnie) sam zglosilem sie do Simskila po wczesniejszej konsulatcji z Okrą bo wiedzialem ze to będzie ostatni gf , a ,,rekrutacja '' na sępa jest dosyć bardzo przesadzona :=3
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #124 dnia: Września 09, 2017, 23:26:10 »
    Dla twojej wiadomosci (bo wiem ze chodzi o mnie) sam zglosilem sie do Simskila po wczesniejszej konsulatcji z Okrą bo wiedzialem ze to będzie ostatni gf , a ,,rekrutacja '' na sępa jest dosyć bardzo przesadzona :=3
    Ban za free z kategorii "bo Cię nie lubię, a to ja mam admina", jak pewien pan z Native`a, co zalicza mocne fochy przez grę ? No ciekawe.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Września 09, 2017, 23:46:43 »
    Ban za free z kategorii "bo Cię nie lubię, a to ja mam admina", jak pewien pan z Native`a, co zalicza mocne fochy przez grę ? No ciekawe.
    Skąd pomysł, że chciałem kogokolwiek banować bez powodu? Jarl poleciał za umawianie na NASZYM TSie bezczelnie dwójki ludzi do stworzenia w 1pp sekcji cav. Ragnar jakoś mógł normalnie siedzieć i z nimi porozmawiać. Czy ktoś się dziwi, że 1pp obrywa rykoszetami na TSie VIe, gdy tak na nas jechali :)? Pozdrawiam gorąco i zapraszam na teamspeak!

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #126 dnia: Września 09, 2017, 23:59:43 »
    A o co w ogóle są problemy? Z tego, co rozumiem, to mowa o banach na PRYWATNYM ts VIe. Czemu więc w ogóle mają się komukolwiek tłumaczyć, że kogoś tam banują? Ich serwer, ich decyzja, kto może tam siedzieć, a kto nie może.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Września 10, 2017, 00:48:28 »
    Oczywiście, że mają prawo banować kogo chcą, ale jak już Ganczo poruszył temat to ludzie chcą o tym podyskutować co do Jarla przepraszam dzieciak dostanie paskiem po dupie sekcja cav? powaliło go.
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2017, 00:49:54 wysłana przez simskil »

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #128 dnia: Września 10, 2017, 10:28:34 »
    Skąd pomysł, że chciałem kogokolwiek banować bez powodu? Jarl poleciał za umawianie na NASZYM TSie bezczelnie dwójki ludzi do stworzenia w 1pp sekcji cav. Ragnar jakoś mógł normalnie siedzieć i z nimi porozmawiać. Czy ktoś się dziwi, że 1pp obrywa rykoszetami na TSie VIe, gdy tak na nas jechali :)? Pozdrawiam gorąco i zapraszam na teamspeak!
    Co ty bredzisz ? To jeden z tych ludzi przeniósł mnie na kanał i zapytał się: "czego szukam", odpowiedziałem mu że chciałem się dowiedzieć dlaczego VIe się rozpada i John Snow powiedział mi że przenoszą się na Holdfasta... I to nie ja im proponowałem sekcje tylko Indian kiedy jeszcze był u nas... A jak nie wierzysz w to co mowie to polecam sprawdzić konsolę, a co do twojego zachowania to chyba nie będę miał zastrzeżeń...
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2017, 11:40:31 wysłana przez Jarll »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Września 10, 2017, 12:22:01 »
    Wlasciwie o co ten raban krecicie? Wyslalem tylko informacje, zreszta, tlumaczenie Jarla I Sniega byly tak podejrzane ze wolalem sobie kliknac guzik I miec spokoj. Gdybyscie mieli troche zdrowego rozsadku zalatwilibyscie to na steamie, a nie bezczelnie na naszym tsie xD. Przypadek sprawil, ze dostalem admina w ten sam dzien w ktorym rozne wieksze I mniejsze trolle pokazaly sie na naszym TSie gdy oglosilismy emeryturke. Miejcie troche szacunku I wpadnijcie kombinowac dopiero jak sie rozwiazemy :v. Pozdtawiam goraco, Straznik Graniczny Ganczo

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #130 dnia: Września 10, 2017, 12:51:12 »
    Gdybyscie mieli troche zdrowego rozsadku zalatwilibyscie to na steamie,
    A nie sądzisz, że gdyby rzeczywiście o to chodziło to rzeczywiście załatwiliby to przez steama? xDDD Taka moja luźna uwaga bez spiny proszę.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Września 10, 2017, 13:14:58 »
    Wracając do sedna. Serwer TSa to własność prywatna, a ludzie którzy dostali bana naruszyli NAP. Dziękuje, dobranoc.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Września 10, 2017, 13:35:55 »
    Wlasciwie o co ten raban krecicie? Wyslalem tylko informacje, zreszta, tlumaczenie Jarla I Sniega byly tak podejrzane ze wolalem sobie kliknac guzik I miec spokoj. Gdybyscie mieli troche zdrowego rozsadku zalatwilibyscie to na steamie, a nie bezczelnie na naszym tsie xD. Przypadek sprawil, ze dostalem admina w ten sam dzien w ktorym rozne wieksze I mniejsze trolle pokazaly sie na naszym TSie gdy oglosilismy emeryturke. Miejcie troche szacunku I wpadnijcie kombinowac dopiero jak sie rozwiazemy :v. Pozdtawiam goraco, Straznik Graniczny Ganczo
    Czego ty nie rozumiesz ? Nie mam pretensji co do bana na Ts, tylko do tego że ubzdurałeś sobie że rekrutowałem ludzi... A byłem tam tylko i wyłącznie porozmawiać.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Września 10, 2017, 15:05:12 »
    No zgodzę się z Jarlem oskarżyłeś go o coś i jeszcze przypieczętowałeś to banem... . Mówisz o szacunku do "legend" no do nich mamy, ale ktoś kto banuje za nic ludzi na tsie nie jest zbytnio lubiany tym bardziej szanowany, bo nikt z waszego sztabu nie lubi mieszać się z błotem i nie upadają tak nisko Panczo ranczo.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Września 10, 2017, 15:17:50 »
    (click to show/hide)