Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mod z kładką  (Przeczytany 1946 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    Mod z kładką
    « dnia: Stycznia 22, 2009, 16:25:28 »
    Czy ktoś mi pomoże (może wielu innym również)?

szukałem na tym forum coś takiego ale nie znalazłem :)

chodzi mi o kładkę położoną na murze podczas oblężenia. chodzi mi o to, aby ktoś zrobił coś (np. poręcz) aby tak łatwo nie można było spaść z kładki. Ten pomysł przyszedł mi do głowy podczas oblężenia pewnego zamku. wrogowie wytłukli mi całe wojsko (nie mówię o rekrutach, ale o zaprawionych w boju wojownikach) zanim ja zdążyłem wejść na mur, bo te debile ciągle mnie spychali :)

czy znajdzie się ktoś tak miłosierny i zrobi coś takiego, gdyż ja się znam na modowaniu jak świnia na fizyce kwantowej...

PS. na wersje 1.011

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Mod z kładką
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 22, 2009, 16:47:08 »
    Jak znam życie, oczywiście mogę się mylić, to raczej nikt nie będzie tracił czasu na niszowe pomysły....jeżeli chodzi o moją opinię, to raczej pomysł z kładką jest po prostu kiepski, ze względu na zbyt duże uproszenie już prostej gry....to tak jakby wcisnąć na ikonkę zamku i go od razu zdobyć....wiem, że to moje podejście, ale tak naprawdę trzeba pogłówkować jak tu dobrze rozegrać, żeby z tej kładki jednak nie spadać...pewnie nie pomogłem, ale jak już wcześniej powiedziałem wątpie, żeby jakiemuś moderatorowi pomysł przyszedł do gustu

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 22, 2009, 17:26:28 »
    A ty bys wlazl na zamek i klikając maniakalnie ctrl+h zabiłbys tam wszystkich, co?

Jeśli twoje wojsko ginie od razu, to jak ty wjejdziesz to też nic nie da. Poza tym trzeba umieć sobie drogę utorować, ale podpowiadać nie będę, sam do tego może kiedyś dojdziesz.
    XXX

Offline mamg123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 22, 2009, 17:27:10 »
    Jak cie spychają to możesz kazac sie im cofnąć.

Offline Xlol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 22, 2009, 19:45:06 »
    ja zawsze wciskam od razu szturmując zamek F2 i F9 i problemów nie ma ;D