Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemem z dźwiękiem po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej  (Przeczytany 1624 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Cześc.
    Tak jak w temacie, po zainstalowaniu najnowszych sterów do grafiki, nie działa mi dzwięk w calym komputerze. Raczej odpada, że siadła karta dzwiekowa, bo po przywroceniu windowsa dzwiek dziala. Problem, że przywrocic juz nie mogę, a zainstalowalem sterowniki raz jeszcze.... i dzwieku nie mam po raz drugi :/

Karta graficzna to:
    Wydawca: (niestety) Nvidia GF 1050.
    Windows 10

Tam reszta podzespołów to raczej zbędna jest. Pomoże ktoś ? Bo nie będę ukrywał że funkcjonowanie bez dzwięku przez gównianą Nvidie średnio mi się uśmiecha....

Offline DziadZGór

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Problemem z dźwiękiem po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 31, 2017, 19:38:12 »
    W panelu sterowania w ustawieniach dźwięku wskaz kartę dźwiękowa jako domyślne urządzenie odtwarzania bo pewnie masz teraz hdmi z karty graficznej.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 31, 2017, 20:23:40 »
    Ok, mam dzwiek w:
    - grach
    - filmach
    - wszędzie, poza...
    TeamSpeakiem. Nie słyszę kompletnie nic, kto co mówi. Wiecie jak to ogarnąć ? :)

Offline DziadZGór

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 31, 2017, 20:35:29 »
    To samo, wybierz odpowiednie urządzenie w opcjach odtwarzania.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 31, 2017, 22:05:27 »
    Ok ogarnalem. Dzieki DziadZGor za pomoc :D