ludzie słuchający to podludzie...
Ja jestem podczłowiekiem od dzisiaj! Zajebiste, spodobało mi się to! To piętnuje w najfajniejszy z możliwych sposobów! SUPER!
Tak, zaspokajam brudne potrzeby kobiet, grzebię trupy w polu, wróże z kości zwierząt, piję krew z winem, tańczę nago przy świetle gwiazd, rozmawiam z zwierzętami, widzę w ciemnościach, słyszę głosy duchów... czemu zapytacie. Bo jestem podczłowiekiem - ZAJEBISTE! Będę nosił koszulkę z napisem - PODCZŁOWIEK! Uwaga! Pilnuj swojej dziewczyny! :)
JACEK KACZMARSKI - Wojna postu z karnawałem - 6/10 - wcale, wcale jak na tego Kaczmarka.
Wszystko co tu było z polskiego hop-hipu od razu wyłączyłem po dwóch sekundach. Np. donGURALesko - Goryl, to jest jeden z utworów, które zniese, ale nie przeginajcie już proszę.
Zresztą bardzo śmiesznie jest mówić o tym czego się nie poleca. To ja np. nie będę polecał PASS THIS ON zespołu The Knife.
Moja żona daje huthowi 10/10, za wprowadzenie The Knife, bo uwielbia ten utwór, moja siostra też, ale ja go nie będę tu umieszczał do oceny, jak wy Bacha, czy 2Paca, nawet o nim nie będę jak wy mówił. ;)
Ja wrzucam do oceny pieśni podludzi, no no co mam śpiewać jak nie pieśń podludzi!?
Podludzie śpiewają! HA!