0/10
Uważasz , że Sabaton się podlizuje tak? Gówno prawda . I nie śpiewają o nazistach , tylko o konkretnych wydarzeniach min . blitzkrieg . Fakt mają piosenkę "Werhmacht" , ale obrazuje ona szaleństwo III rzeszy : "Młodzi ludzie trzymani na smyczy " . Twoim zdaniem śpiewanie o historii różnych narodów to podlizywanie się ? Czyli jeżeli behemoth śpiewa coś o szatanie , to się mu podlizuje? Albo Iron Maiden w utworze "Fear of the dark " zachwala ciemność? Wychodzi tu twoja beznadziejna logika . Na przyszłość nie pisz bzdur .
http://www.youtube.com/watch?v=MmAtwvZYTe8
Rozumiem że to twój ulubiony zespół ale ty się zachowujesz jak fanatyk od razu się napisze swój pogląd a ty próbujesz zrównać go z gównem.
Po pierwsze mówiłem o Niemcach w sensie utwory Ghost Division czy jakoś tak itp. bo to chyba Niemcy byli nazistami (oczywiście nie wszyscy) .
I to nadal Niemcy nie mówię że teraz są nazistami .
Jeżeli chodzi o Polaków to jak ktoś zagra i powie że Polak waleczny że nigdy się nie poddaje to od razu Polak pomyśli o jak fajnie nareszcie ktoś docenia nasz kraj i śpiewa o nas .
Amerykanie Primo Victoria też to samo mówią o bohaterstwie Amerykanów a o Polakach Kanadyjczykach Anglikach i innych krajów sprzymierzonych nic nie powiedzą .
Przez to zarobili se pewnie .
Teraz Szwedzi Karol rex czy jakoś tak .
Czy mi się wydaje czy śpiewa o naszych przeciwnikach którzy zrabowali i spalili i zabijali naszych .
Wystarczy że zrobią płytę pojedynczego kraju i już mają fanów .
Moim zdaniem to jest specjalnie zrobione żeby trzepać kasę .
To moje zdanie na temat Sabatonu, mogę się mylić ale ja tak rozumiem ten cały zespół .
Co do twoich głupich odpowiedzi porównywanie innych zespołów i dawania debilnych przykładów że Behemoth podlizuje się Szatanowi ...
Żenada .
I od razu hejtowanie osoby która mówi ci swoje zdanie wstawianie nie sprawiedliwej oceny .
Ok niech będzie to tylko świadczy o tobie .
Co do Jackosna to nie lubię popu ale jego nie które piosenki są w porządku .
7/10