- Co do organu przewodniczących to oczywiście zgadzam się i popieram kontrolę tego ciała przez parlament, jednak sugeruję zostawić im trochę autonomii, aby nie spowalniać działania parlamentu przez pytanie się o zgodę na każdą mikro-decyzje w różnych projektach. Jeśli to wszystkie pytania na temat tej propozycji to zaraz przeprowadzimy głosowanie, po czym, jeżeli reforma wejdzie w życie to zwołamy jeszcze następne głosowanie w celu wybrania najlepszych kandydatów na powyższe stanowiska. - Jaelt robi pauzę i wypija nieco wody ze szklanki. - Jeśli chodzi o meteorystów... to wolałbym osobiście przedyskutować tę kwestię z przyszłym Przewodniczącym Prawa, gdyż ta sytuacja nie powinna być tak publicznie traktowana, jak i proponowane rozwiązania dla niej. To wszystko co mam na razie do powiedzenia w tej sprawie. Powinniśmy się też teraz zająć czymś innym. Mianowicie chodzi o dwie sprawy: chmura meteorów, która zmierza w kierunku naszej planety i o tzw. "trzeci świat". Apeluję o utworzenie komisji meteorologicznej, która będzie monitorować owe meteory, i szukać rozwiązań tego problemu. Mówiąc o trzecim świecie, mam na myśli utworzenie odpowiedniego programu ekonomicznego mającego umożliwić pomyślny rozwój tego regionu, jak i wyrównanie dysproporcji pomiędzy dalszymi kontynentami a centrum. - Główny przewodniczący momentalnie unosi rękę w górę w geście uspokajającym i mówi - Spokojnie, nie mam na myśli wprowadzania jakiegoś systemu skomplikowanych dotacji, czy innych "wynalazków" z Ery Ołowiu, ale mam na myśli bardzo umiarkowaną interwencję, tak aby jak najmniej ingerować w rynek. Wraz z przyszłym Przewodniczącym Ekonomii, Dyplomacji i Prawa, mam zamiar przeprowadzić szereg strategicznych ruchów i reform we wspomnianym rejonie. Bardziej szczegółowe cele tego programu chciałbym jednak przedstawić samym ministrom, bądź na innym spotkaniu parlamentu, gdyż już dostatecznie długo ciągnę moją wypowiedź. Dziękuję za wysłuchanie, jeśli macie panowie jakieś sugestie, sprzeciwy, bądź pytania to proszę udzielać się teraz, gdyż za chwilę przeprowadzimy głosowanie.