Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: patch do niewolników  (Przeczytany 1266 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    patch do niewolników
    « dnia: Stycznia 21, 2009, 13:47:38 »
    Piszę pierwszy raz więc sorki za ewentualne błędy. Gram od jakiegoś miesiąca i jedyna rzecz jaka mnie wkurza to cena za niewolników 50 denarów. Trochę przeglądałem forum ale czy jest jakiś patch albo mod zmieniajacy ich cenę w zaleznosci od jakości wojaka? A moze da sie w plikach coś pogrzebac? Z góry dziekuje za odpowiedź.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: patch do niewolników
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 21, 2009, 13:49:39 »
    Tak wystarczy wgrać spolszczenie Deadalusa (ciekawe czy się czepi), w zależności oczywiście jaka masz wersję gry....wtey będziesz miał różne ceny za więźniów, spolszczenie znajdziesz w aktualnościach w prawym górnym rogu, poczytaj więcej na forum już o tym było...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2009, 14:01:38 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Zandalor08

• Użytkownik
    • Mount&Blade-nie widziałem lepszej gry :)
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 21, 2009, 14:17:23 »
    Sprzedajesz ich w Tihr prawda? albo Thir czy jakoś. Wykupiciele podróżują po dużych miastach ty chyba jesteś od Nordów jak tamte klimaty to polukaj np. w Sargoth tam może będzie to niektóre jednostki idą po ponad 200 denarów...
    Co?! Jesteśmy otoczeni! Świetnie... możemy atakować z wszystkich stron.

Liczebność w tej grze się liczy, lecz bardziej liczy się gracz niż sama armia.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 21, 2009, 14:43:40 »
    mylisz się trochę, bo widzisz bez tego spolszczenia wykupiciele również dają tylko te marne 50 denarów nie ważne kogo im tam przytargasz, za to ze spolszczeniem ceny są zróżnicowane :)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 21, 2009, 14:53:17 »
    Wersje mam 1.010 polska wersja a gram na nativie bez zadnych dodatków a ten Ramon też ich bierze za 50 denarów
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2009, 15:03:55 wysłana przez Kalpokor »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 21, 2009, 15:02:08 »
    Ludzie przeczytajcie sobie wątek o spolszczeniu, a nie róbcie spamu, przecież to nie jest trudne trochę poszukać...... jest główny wątek "Rozmowy o M&B" >>> "Spolszczenie" Linka nie podaje, to się nauczycie ( co poniektórzy czytać i szukać)

Edit: ten ktoś się jakoś nazywa:P dobra bez żartów...widzisz wystarczy poszukać
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2009, 15:50:09 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 21, 2009, 15:45:34 »
    Dobra zainstalowałem spolszczenie i jest ok teksty też lepsze. Możecie zamknąć juz ten wątek. Jeszcze raz wielkie dzięki.