Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam :)  (Przeczytany 781 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nitrox

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam :)
    « dnia: Stycznia 20, 2009, 18:55:32 »
    Więc witam wszystkich ludzi ze społeczności Mount&Blade i mam nadzieje, że będzie jak najmniej problemów ze mną :D. Regulamin przeczytałem i się dostosowuje do niego, forum znalazłem przypadkiem szukając informacji o jednej rzeczy w M&B ^^. Więc, byście nie zadawali pytań na temat królestwa i levela odrazu się wypowiem ;). Jestem wasalem księstwa Swadii, kiedyś byłem z nordami...No ale zostali Swadii :) a level mam 42.

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    Odp: Witam :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 20, 2009, 19:04:52 »
    Witam!
    Jedno tylko sprostowanie...potężna Swadia to Królestwo:> ogólnie życzę miłego korzystania z forum:D

Offline Zandalor08

• Użytkownik
    • Mount&Blade-nie widziałem lepszej gry :)
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 25, 2009, 12:47:58 »
    Swadowie to moim zdaniem najfajniejsza frakcja... najmniej lubię turczynów (nie urażając turkom) bo są szybcy i mają lance i jak trafią dobrze to mi z 7 dmg zabiera ;p
    Co?! Jesteśmy otoczeni! Świetnie... możemy atakować z wszystkich stron.

Liczebność w tej grze się liczy, lecz bardziej liczy się gracz niż sama armia.

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 25, 2009, 13:57:07 »
    Witam Cię, Nitrox. Najmniej właściwie obchodzą mnie postacie z M&B, bo ich przecież nie witamy. A co witamy? No, użytkowników. Przedstaw się, jakie Twoje hobby?
    @Zandalor
    Radzę Ci zwiększyć poziom trudności, bo normalnie jak lansjer z wystawioną lancą Cię draśnie to umierasz/leżysz. Na wyższych poziomach zadają "Couched lance damage" po którym otrzymujesz na wysokich poziomach od 20dmg do 100, 200?
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.