Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam Szanownych Acanów...  (Przeczytany 1581 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline harryangel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam Szanownych Acanów...
    « dnia: Stycznia 19, 2009, 17:13:29 »
    ..wita was rencista po 50 ..od niedawna wieeelki fan M&B ..i wielki fan nordyckich wojów...pozdrawiam wszystkich forumowiczów)))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    Odp: Witam Szanownych Acanów...
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 19, 2009, 17:39:18 »
    Ee.. wow? Witaj na forum. Zasady, regulamin - przestrzegać et cetera et cetera, ale.. pewnie ktoś Cię jeszcze poinformuje  o tym. xd

Offline Bazyli10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 19, 2009, 17:42:08 »
    Ho, ho, dobrze wiedzieć, że na forum można spotkać nie tylko gołowąsów:)

Witam serdecznie i życzę samych miłych chwil.

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 20, 2009, 08:02:45 »
    Witam, witam i szacunek, że nie zajmujesz się biadoleniem na PO i wysyłaniem renty do Jedynego Słusznego Radia.:D
    btw. Acanów? Cóż to takiego? Jeśli ktoś mógłby mi wytłumaczyć byłbym wdzięczny;)

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 20, 2009, 10:21:25 »
    ..))) dobre z ta rentą..^^nie cierpie DjRydzyka z tym jego słusznym radiem ogłupiającym cele masy i tak juz niewiele zasobnych ludzi , co do Acana ..jest to staropolski zwrot grzcznościowy , coś w rodzaju Waszmościa. A tak na marginesie Rydzyka, kiedys w radiu  słyszałem wywiad z jakims znanym żeglarzem , który bedąc na środku Pacyfiku znalazł jedną tylko rozglośnie radiową ..było to własnie radio MaRyja..sami widzicie jak daleko sięga 4 władza^^.Pozdrawiam))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 20, 2009, 10:51:17 »
    Witam Cię serdecznie...miłego pisania życzę

Co do ojca Rydzyka to się nie zgodzę z Wami, fajny gość z niego i ewenement na skalę Światową, podkreślam Światową, i to nie chodzi o jego religijność, czy poglady, ale ten chłopak ma "łeb jak sklep"...żeby z niczego zrobić taki biznes, nakłaniać ludzi, żeby mu płacili za nic, powinien zostać I Biznesmenem Rzeczpospolitej, ma poprostu głowę do interesu, a nam młodym może zostać jedynie wyklinanie jego występków, a dlaczego??? bo sami tak nie potrafimy.....

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 20, 2009, 11:02:27 »
    Witam Cię serdecznie...miłego pisania życzę

Co do ojca Rydzyka to się nie zgodzę z Wami, fajny gość z niego i ewenement na skalę Światową, podkreślam Światową, i to nie chodzi o jego religijność, czy poglady, ale ten chłopak ma "łeb jak sklep"...żeby z niczego zrobić taki biznes, nakłaniać ludzi, żeby mu płacili za nic, powinien zostać I Biznesmenem Rzeczpospolitej, ma poprostu głowę do interesu, a nam młodym może zostać jedynie wyklinanie jego występków, a dlaczego??? bo sami tak nie potrafimy.....

Bzdury opowiadasz, może on i ma łeb jak sklep ale mógłby ten łeb wykorzystać do innych celów a nie o szerzenia ciemnoty i uprzedzeń, taki Jurek Owsiak jest przykładem...Zaczęła sie dyskusja o Radyju, może nowy wątek, albo Mod Imperjum RM...bosz :]

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 20, 2009, 11:04:30 »
    Dobra Messer zakładam nowy wątek tam zapraszam do dyskusji

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 20, 2009, 14:09:15 »
    Przywituję Ciętm
    Albo lepiej Pana :P Dziwi mnie tylko, że nie wypowiedział się tu jeszcze Alkhadias.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 20, 2009, 14:25:27 »
    Witam witam. A Alkhadias nie napisał przywitania bo nie może pisać postów ma zablokowane po ostatnim spammie.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 20, 2009, 14:59:10 »
    Teraz napisałem i ja we własnej osobie. Witam Pana na wspaniałym forum Mount & Blade. Mam nadzieję, że będzie Pan tu odczuwał przyjazną atmosferę. Nie taką jak wczoraj i dziś.... nieważne.
    Pozdrawiam.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 20, 2009, 15:59:37 »
    Dziekuję wszystkim z miłe słowa i jeszcze jedno ..bez tego ,,pana,,..^^)) .Pozdrawiam.Marek

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 20, 2009, 16:25:08 »
    Witam, eeee Cię copyright. Przeczytaj regulamin i stosuj się do niego, a nie poznasz złego oblicza naszych moderatorów. Mam rozumieć, że nie jesteś złym ojcem niepozwalającym na nic swoim dzieciom? :D No wiesz, "Nie zrobisz sobie tego cholernego tatuażu", "Nie będziesz się szlajać po tych głupich okolicach, jeszcze cie jacyś zboczeńcy napadną!"? ^.^
    Życzę miłych chwil spędzonych na tym "jakże świetnym forum copyright 2.
    Pozdrawiam. :)
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 21, 2009, 10:05:05 »
    Złym ojcem chyba nie jestem))...wychowywałem się w środowiskach wolnościowych co miało wpływ na wychowanie..zresztą syn , który ma 28 lat tez pogrywa w M&B)).Pozdrawiam.M