Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: joł joł all  (Przeczytany 3504 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: joł joł all
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 30, 2006, 23:30:32 »
     Nie chce sie czepiać Jason, ale dysleksja to jest jednak choroba raczej nie spowodowana lenistwem...
     Miałem w klasie kumpla który w jednym dyktandzie robił ok 50-60 błędów,
     miał właśnie dysleksje i cokolwiek by nie zrobił to itak pisał wszystko źle...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 01, 2006, 13:07:08 »
    Nie no rece opadaja... ten temat sluzy do przywitania...

Nie wiem gdzie napisalem, ze dysleksja jest spowodowana lenistwem... za to napisalem ze taki czlowiek powinien sie liczyc z tym ze musi wkladac w pisanie wiecej pracy niz osoby zdrowe - w praktyce to wyglada odwrotnie - mysli ze skoro ma na to papierek to juz nie musi sie starac.... nie musze chyba pisac jak taka postawa sprawdza sie w pozniejszym zyciu.. krotko mowiac to mialem na mysli piszac lenistwo!

KONIEC TEMATU

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 01, 2006, 16:05:56 »
    puz ja cie nie znalem jak mialem 11 lat bo to podstawowka chyba... a mialem (watpliwa) przyjemnosc zapoznac cie w gim... i ogolnie to pies jebal stare baby i jeszcze chcialem pozdrowic mame i kOlEgUfF z GG. żenua? moge wiecej... ^^

Znałeś mnie znacznie wcześniej sąsiedzie :D

A co do wypowiedzi Mortisa: TO NIE JEST TEMAT O DYSKELSJI! TO POWITANIA! Nastepnym razem potne ci posty w pizdu :|

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 01, 2006, 16:09:15 »
    rozchodzi sie o to ze nie znalem cie jak byles w podstawowce, tzn nie mialem wtedy z toba kontaktu (i nie mam tu na mysli kontaktu plciowego).

Albowiem ten mielismy zawsze i we wszystkie jamy ciała... [O fak, jaki jestem oblesny] EOT || Puz
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2006, 16:46:41 wysłana przez Puzonix »

drunken masta

Offline mikias9

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -5
    • miki+as+9=mikias9 to ja św mikołaj
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 04, 2006, 21:58:56 »
    EJ je się w tym temacie z nikim nie chciałem kłucić a dyslekcji nie mam tylko mam 4 z polaka i za błędy w postach też przepraszam bo nie wiem jak przepuścić tekst przez worda i jaszcze raz serdecznie przepraszam że skłamałem

skoro z nikim sie nie chcesz klocic to po co ten post?-.-

dobra teraz na powaznie - najwyrazniej nie do wszystkich dotarlo ze ten temat juz zostal wyczerpany do granic mozliwosci (a nawet i bardziej) dlatego po prostu go zamykam

Nie bede sie podpisywal bo chyba wiadomo kto urzywa zielony kolor... zreszta na dole zawsze jest napis kto posta edytowal
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2006, 23:30:31 wysłana przez [POD]J@$ON »