Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][14pp] 14. Pułk Piechoty  (Przeczytany 7260 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    • Steam ID: Mój status Steam
    [NW][14pp] 14. Pułk Piechoty
    « dnia: Lutego 03, 2017, 02:17:56 »
    14. Pułk Piechoty stworzony 28.05.2016r, a reaktywowany 31 stycznia 2017r powstał z inicjatywy polskich działaczy na scenie Napoleonic Wars. Wśród nich znajdowali się doświadczeni weterani wielu polskich pułków, nierzadko zajmujący wysokie stanowiska wśród swoich poprzednich regimentów. Celem naszej społeczności jest stworzenie silnego pułku godnie reprezentującego polaków na międzynarodowej scenie NW. Główny nacisk stawiany jest na ogólny porządek, dyscyplinę oraz postęp pułku wraz z rozwojem umiejętności jego członków. Pułk 14. Piechoty z otwartymi rękoma przyjmie każdego, niezależnie od doświadczenia; wymagana jest natomiast kultura osobista, ogólne wykazanie zaangażowania w działalność regimentu i chęć do gry. Oczywiście poza utrzymywaniem stabilności i porządku zależy nam na dobrej, przyjaznej atmosferze panującej wśród graczy.

SKŁAD

Oficerowie:
    Pułkownik Ragen
    Podpułkownik Karkawa
    ===================
    Podoficerowie:
    Kapral For4ever
    ===================
    Grenadierzy:
    Grenadier Tim
    Grenadier Grzegorz
    ===================
    Szeregowi:
    Starszy Fizylier K1dart
    Starszy Fizylier Lionek
    Starszy Fizylier Kopka200

Fizylier Darkpi
    Fizylier Krzyh1

Rekrut Partyzant
    Rekrut Armadon
    Rekrut Wolf
    Rekrut Thomas
    Rekrut NazmichPL
    Rekrut John
    Rekrut Szawi
    Rekrut Pan Bierdacz
    Rekrut Bib158
    Rekrut Laalaa
    Rekrut Russianball
    Rekrut Jaromir
    Rekrut Bartaz
    Rekrut GuarD
    Rekrut Malina
    Rekrut Maczumpa
    Rekrut Andrzej-Kozak
    Rekrut tomek

Rekrutacja otwarta!
    Chętnych zapraszamy na nasz Teamspeak:

eu168.ts3.cloud:5071
    KONTAKT

« Ostatnia zmiana: Marca 19, 2017, 18:09:29 wysłana przez Ragen »

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    Odp: [NW][14pp] 14. Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 03, 2017, 03:32:59 »
    Nie chce mi sie nawet życzyć  powodzenia. Karakan i tak odejdzie gdy tylko wyjdzie WOR a Ragen znowu bedzie szukac fuzji (bo skoro mogl sie polaczyc z 16 ktora go osmiesza za plecami przy kazdej okazji to i z diablem fuzja jest mozliwa)
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Ragen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 03, 2017, 04:51:16 »
    Jeśli chodzi o WoRa to obaj z Karkawą jesteśmy zapisani w jednym z regimentów więc to po pierwsze (do WoRa jeszcze troche czasu btw). Po drugie nie, 14pp nie będzie brało udziału w żadnym podobnym zabiegu. Jeśli fuzja, to tylko ktoś do nas. Po 3 każdy każdego ośmiesza za plecami więc nie robi to zbytnio na mnie wrażenia.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2017, 07:08:58 »
    Po 3 każdy każdego ośmiesza za plecami więc nie robi to zbytnio na mnie wrażenia.

Nie każdy, po prostu ty masz pecha i obracasz się wśród niewłaściwych ludzi.
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 03, 2017, 07:22:10 »
    A ja Wam szczerze życzę powodzenia. :)
    (click to show/hide)

Offline Karkawa

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 03, 2017, 07:22:42 »
    Eh dramy dramy dramy, Moontoor początkowo ts należał do mnie, później przywlaszczyliscie go sobie pod pretekstem "że to ts korpusowy" harkona nie winie bo on poprostu słuchał Ciebie, i tak prawda, napisalem do jarla jak widzieliście, dzialalem pod wplywem chwili i zachowalem się nieprofesjonalnie, a co do owego tsa, jest przecież korpusowy, korzystajcie do woli :) tylko szkoda że pracę tych którzy robili go od podstaw usłyszeli że jak tylko tam wbiją dostaną perma.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 03, 2017, 07:41:56 »
    Eh dramy dramy dramy, Moontoor początkowo ts należał do mnie, później przywlaszczyliscie go sobie pod pretekstem "że to ts korpusowy" harkona nie winie bo on poprostu słuchał Ciebie, i tak prawda, napisalem do jarla jak widzieliście, dzialalem pod wplywem chwili i zachowalem się nieprofesjonalnie, a co do owego tsa, jest przecież korpusowy, korzystajcie do woli :) tylko szkoda że pracę tych którzy robili go od podstaw usłyszeli że jak tylko tam wbiją dostaną perma.

1. Kto i kiedy powiedział, że dostaniesz perma?
    2. Twoja praca polegała na kliknięciu w przycisk generujący tsa, kanałami się nie zajmowałeś, a za konsolę zapłacił sławek.
    3. Nie chcemy ciebie w korpusie właśnie przez twoje nieprofesjonalne zachowanie, a nie dlatego, że cię nie lubimy.
    (click to show/hide)

Offline Karkawa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 03, 2017, 08:39:50 »
    Konsolę kupić mogłem i ja, ale poco? A choćby harkom tak powiedział, oczywiście ja nic na tym ts nie robiłem, nic a nic...

Offline TiraniumOre

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 03, 2017, 10:03:39 »
    Powodzenia
    "... Wiem tylko ,że im więcej ludzi zabijam, tym dalej mam do domu ..."

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 03, 2017, 10:50:36 »
    A wiecie co jest w tym wszystkim najzabawniejsze... to że raken sam mówił kilka dni temu że, "po co zakładać nowe pułki", "No tak w końcu może się uda",
    itp. A teraz sam zakłada pułk i za 2 do 4 tygodni zrobi fuzje z jakimś większym pułkiem tylko po to żeby dostać sztabowego XD.

Karkawa ja uciekłeś z 16pp to napisałeś do mnie  czy powiem ci jak zrobić takiego.

PS. Jeszcze przed fuzją 16pp z 14pp Raken siedział też na moim Ts. Ale to dlatego że zelota mnie o to poprosił.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2017, 11:00:53 wysłana przez 14_Jarl »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 03, 2017, 11:36:16 »
    Powodzenia :)
    (click to show/hide)

Offline Karkawa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 03, 2017, 11:53:22 »
    Jak ucieklem z 16pp? Raczej odszedlem i nie przypominam sobie żebym wtedy prosił Cię o cos takiego

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 03, 2017, 12:12:22 »
    A wiecie co jest w tym wszystkim najzabawniejsze... to że raken sam mówił kilka dni temu że, "po co zakładać nowe pułki", "No tak w końcu może się uda",
    itp. A teraz sam zakłada pułk i za 2 do 4 tygodni zrobi fuzje z jakimś większym pułkiem tylko po to żeby dostać sztabowego XD.

Karkawa ja uciekłeś z 16pp to napisałeś do mnie  czy powiem ci jak zrobić takiego.

PS. Jeszcze przed fuzją 16pp z 14pp Raken siedział też na moim Ts. Ale to dlatego że zelota mnie o to poprosił.
    Jarl,  niezły z ciebie hipokryta. Najpierw sam bądź w porządku, niech twój pułk istnieje chociaż z rok a nie reaktywujesz go co 2 mies. Serio popatrz na siebie i dopiero pisz coś na innych.

(click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 03, 2017, 13:52:52 »
    Jarl,  niezły z ciebie hipokryta. Najpierw sam bądź w porządku, niech twój pułk istnieje chociaż z rok a nie reaktywujesz go co 2 mies. Serio popatrz na siebie i dopiero pisz coś na innych.
    Ja nigdy nie napisałem że reaktywowanie pułków jest złe, to po pierwsze, a po drugie niedługo będzie rocznica !

Jak ucieklem z 16pp? Raczej odszedlem i nie przypominam sobie żebym wtedy prosił Cię o cos takiego
    Widzę że karkawe dopadła choroba autoimmunologiczna.

Offline Ragen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 03, 2017, 14:04:58 »
    Jarl pozwolę sobie Ci szybko wytłumaczyć. Po 1 mówiąc o zakładaniu pułków miałem na myśli tylko i wyłącznie Ciebie bo to Ty masz tendencje do robienia tego co parę tygodni po czym i tak się rozpadają. Po 2 gdyby zależało mi na randze to na cholerę miałbym rezygnować z Płk gdzie wszystko robię po swojemu i jestem najwyżej. Jak już mówiłem 14pp do nikogo dołączać nie będzie (wtedy nie mówiłem niczego takiego, więc połączyliśmy się z 16pp bo widziałem w tym jakieś korzyści). Przypomne, że 14pp nie upadło po tym miesiącu bo mieliśmy frekwencję 20 osób i dobrze nam szło. Fuzja była tylko i wyłącznie z powodu wymienionego wcześniej odn. korzyści, a nie że niby się rozpadaliśmy xDD. A co do tsa to ważne dla mnie było że w ogóle był a to do kogo należy w sumie mnie nie obchodziło.
    Chciałbym również aby na tej wiadomości się rozmowa skończyła i proszę o nie kontynuowanie tej dyskusji, ponieważ wszyscy wiedzą, że i tak póki ktoś tego nie zamknie to nie będzie miała ona końca.

Btw. dziękuję za życzenia ;)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2017, 14:23:39 wysłana przez Ragen »