Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Shaun White Snowboarding  (Przeczytany 1976 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Shaun White Snowboarding
    « dnia: Stycznia 16, 2009, 08:41:39 »
    Gra według mnie zajebista. Bardzo realistycznie odwzorowano jazdę na snowboardzie, 4 góry to jeżdżenia, zagrożenia lawinowe, rzucanie się śnieżkami i multiplayer :) To są rzeczy które najbardziej mi się podobają w tej grze. Graliście? Jeśli nie to jak najszybciej zagrajcie bo nie można tego przegapić ;p

+ Wspaniały tryb multiplayer
    + 4 Ogroomne góry po których można jeździć
    + Uciekanie przed lawinami
    + Dużo zadań pobocznych (np. wyścig, akrobacje w powietrzu)

- Nudna fabuła (zbierasz monety ;p)
    - Nie ma rozdzielczości 1280x1024

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Shaun White Snowboarding
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 16, 2009, 08:48:24 »
    Obejrzałem przed chwilą kilka pokazów z gry, fajna gra, tak, żeby się troche wyszumieć przed monitorem....

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 20, 2009, 21:13:03 »
    Po wielu godzinach spędzonych z grą stwierdziłem że bije Tony'ego Hawk'a na głowę :)  Nawet kilkadziesiąt minut zajmuje zjechanie z samego szczytu góry na sam dół :) Nie mamy wyznaczonej jednej drogi zjazdu, mamy do dyspozycji bardzo szeroki i bardzo długi stok :) Wybieramy miejsce w którym wyskoczymy z helikoptera (jest ich kilka), i zaczynamy szusować w dół :) Wrażenia są niesamowite, bardzo pasujący do klimatu soundtrack (podzielony na kilka części) tylko dopinguje nas do coraz szybszej jazdy i do wykonywania karkołomnych trików :) Doszedłem do tricków... twórcy postawili raczej na realizm i jest ich całkiem niewiele, mamy różnego rodzaju graby (triki w czasie których trzymamy się deski), jibbing (jeżdżenie na powierzchni innego rodzaju niż śnieg np. poręcz - odpowiednik skate'owskiego grindu) i kręcenie się wokół własnej osi :) W dodatku możemy robić frontflipy i backflipy. Może nie jest to dużo ale pozwala nam na robienie bardzo fajnych kombosów :) Gra jest stworzona do gry na padzie, fakt że można spróbować jeździć na klawiaturze, ale jest to bardzo niefajne :) Gdy będziemy naciskać lewą strzałkę, uaktywni się minimenu muzyki, możemy tam zmieniać playlistę która aktualnie gra, puszczać kolejne i poprzednie piosenki, można tam też zobaczyć tytuł aktualnie puszczanej piosenki :) Przy przytrzymaniu górnej strzałki uaktywni się minimenu gry wieloosobowej, możemy tam szybko stworzyć sieć, lub dołączyć do już aktywnej. Po przytrzymaniu dolnej strzałki mamy dostęp do bardzo ciekawego minimenu markerów - możemy ustawić marker w miejscu gdy aktualnie jesteśmy, a po nieudanym triku bądź z innego powodu możemy z powrotem się dostać do markera korzystając z opcji Warp :) Jest to bardzo przydatne przy zbieraniu monet dla Shauna - wystarczy jeden błąd i stracimy ścieżkę doprowadzającą nas do celu, dzięki markerowi mamy nieograniczoną liczbę podejść:)
    Wkręciłem się w tą grę, białe szaleństwo nie ma w niej końca, a gdy dojedziemy na sam dół góry bez żadnego upadku to czujemy miłą satysfakcję :)
    Polecam ją wszystkim fanom zimowych sportów i nie tylko :)

Moja ocena : 9/10 - Gdyby nie mała rozdzielczość i słaba fabuła dostałaby dziesiątkę :)

PS: Słyszałem o wersji z deską snowboardową na USB, po podpięciu deski możemy sterować naszym "charem" na desce :)
    PS2: Oceńcie tą moją "recenzję" jeśli komuś chce się czytać :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2009, 21:43:08 wysłana przez Miziol »

Offline Sparco

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 29, 2009, 14:47:12 »
    Gra jest swietna ale momentami nudna. Zadania ktore sie dostaje sa trudne ale jednak jest zle wprowadzenie do nich. Gra byla by hitaj jak by byla lepsza fabula i kilka tras wiecej no i torche bardziej rozbudowane trikowanie.