Lol, się spiął typek :P Pierwszy raz na forum? Weź zluzuj, po co tyle sarkazmu w twojej wypowiedzi.
Ja nwm, gdzie ty tu widzisz wylewane toksyny. Jesteś typem typa, który wszędzie widzi czyhających na niego wrogów, którzy tylko czekają na jego potknięcia? Może po domu z nożem chodzisz? Po prostu poprosiłem o nieco więcej informacji o tobie. No, nie powiesz, obecnie brzmi to tak: "Siema chłopaki, chcę zrobić moda, ale na razie jeszcze nic nie mam, więc szukam kogoś, kto to zrobi. Walcie na priv, tylko nie zapomnijcie o wypełnieniu cv." Nie napisałeś nic o sobie, skąd mam wiedzieć, czy ten post napisał uber pro informatyk, który zna 10 języków, czy zwykły dzieciak, który szuka jeleni, którzy wykonają jego pomysł, bo "on nie ma umiejętności".
Widzę, że nie miałeś za dużej aktywności na forum, ale w Archiwum są dziesiątki modów, które zaczynają się takim tekstem jak twój.
Skoro chcesz, żeby inni chwalili Ci się czymś w podaniu, to wypadałoby, żebyś ty też się czymś pochwalił. Żeby było sprawiedliwie.
PS. Też masz fajny nick. Dobrze, że wstawiłeś to PL na końcu, bo widzisz, ja też Polak.
Również pozdrawiam.