Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband na Ps4  (Przeczytany 1825 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Warband na Ps4
    « dnia: Grudnia 22, 2016, 09:58:58 »
    Takie pytanko. Chciałbym kupić chrześniakowi Warbanda na ps4, żeby go trochę podszkolić pod bannerlorda ^^ Jak wygląda sprawa z serwerami? Gra ktoś w to w multi na ten platformie? Ewentualnie jak ktoś z forum ma WB na ps4 to czy mógłby odpalić i zobaczyć jak wygląda ilość populacji na serwerach ? :)

Z góry dzięki za pomoc :D

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Odp: Warband na Ps4
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 22, 2016, 12:17:02 »
    Wątpię, żeby ktoś Ci tu odpowiedział. Popatrz tu https://forums.taleworlds.com/index.php?board=421.0
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 22, 2016, 13:57:06 »
    Wątpię, żeby ktoś Ci tu odpowiedział. Popatrz tu https://forums.taleworlds.com/index.php?board=421.0
    A odpowiem, ja !
    Kolega łupie w WB na PS4 i z mojego punktu widzenia, takie granie mija się z celem. Warband nie jest łatwą grą do gry na multi na PC, a co dopiero na PS4 używając pada. Dla mnie zresztą FIFA na padzie to już jest niebywale trudna sprawa, dlatego gram na klawiaturze i nie narzekam. Np. wczoraj grałem z kumplami turniej na PS4 w najnowszą FIFĘ. O ile grając z nimi przez neta na pc, ogrywam ich aż miło, tak wczoraj zakończyłem turniej z 0 punktami, straconymi 18 golami i strzelonym jednym :P Tak więc jeśli chodzi o moją opinie i kolegi, który gre na padzie ogarnia bardzo dobrze, to WB odpada by grać w ten sposób. Lepiej kup mu BF1 - nie jest też łatwo, ale ponoć grając na konsoli idzie czerpać fun z gry :) Na WB, a w przuyszłości na Bannerlordzie tylko Twój chrześniak się, brzydko mówiąc, WKURWI i może skończyć się to rzuceniem pada w coś.... może w telewizor znajdujący się naprzeciw ? :)

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 22, 2016, 16:50:06 »
    Ja próbowałem grać na padzie od Xboxa w WB na PC. Może to kwestia tego, że wersja PCtowa nie ma dobrej konfiguracji na pada, ale gra jak dla mnie była niemożliwa. W każdym razie, nie da się porównać możliwości skilla grając na PC, a na padzie.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 22, 2016, 20:24:34 »
    No ok. Rozumiem. Trzeba w takim razie zakupić mu na steamie na pc. Przy okazji na pc serwery jeszcze są pełne czy już mało kto gra na blaszakach? Jakoś po dłuższej przerwie bym sobie z łuku postrzelal :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 23, 2016, 01:03:00 »
    Spokojnie, pograsz :) Tylko zainstaluj matchmaking, lepsza gra 8v8 niż 25v25 w szczytowych momentach na IG.