Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kompueter  (Przeczytany 1433 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    Kompueter
    « dnia: Listopada 16, 2016, 13:33:20 »
    Witam ,mam do was pytanie dotyczące komputera. Mam zamiar złożyć nowy komputer do bannerlorda i chciałbym się dowiedzieć czy za 1800-1900 zl złoże coś ogarniętego ?. Albo przynajmniej ile miałbym fps w BL przy takim kompie ?.

(click to show/hide)

Offline solver

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kompueter
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 18, 2016, 14:47:12 »
    Spróbuj złożyć sobie na gralu w konfiguratorze i podaj parametry tutaj :)

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 18, 2016, 15:48:15 »
    Witam ,mam do was pytanie dotyczące komputera. Mam zamiar złożyć nowy komputer do bannerlorda i chciałbym się dowiedzieć czy za 1800-1900 zl złoże coś ogarniętego ?. Albo przynajmniej ile miałbym fps w BL przy takim kompie ?.
    Odpowiem na to pytanie tak:
    1)Kwota, którą podałeś jest naprawdę niewielka, więc jeśli chcesz sobie kupić komputer pod gry, to bym sobie odpuścił i uzbierał jeszcze przynajmniej kilkaset złotych.
    2)Obecnie podane są jedynie minimalne wymagania Bannerlorda, więc nie da się nawet określić z dość sporą sporymi widełkami jak obecne komputery będą współgrać z Bannerlordem. Trzeba czekać na oficjalne testy i recenzje.

Offline Raichu

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Przyboczny marszałka
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 24, 2016, 17:03:16 »
    Za 1900 zł złożysz sprzęt, który pozwoli Ci na w miarę komfortową grę, ale tylko wtedy, gdy nie wliczysz do tego monitora, klawiatury i myszki, czyli 1900 zł na same podzespoły.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 24, 2016, 22:59:13 »
    Chodzi mi o sam komputer, bez myszki,klawy,monitora xd. Patrząc na parametry mb2 to ile fps osiągnę na srednich ustawieniach?

(click to show/hide)