Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: war rage  (Przeczytany 2182 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline robert99111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    war rage
    « dnia: Października 31, 2016, 12:00:55 »
    Witam . Co sądzicie o tym nowym tytule. Gra ma pewne wspolne cechy jak Warband . Mianiwicie atakujemy wraz ze swoja armią , widok z trzeciej osoby , nie zauwazylem aby była uzywana magia  . Czyli bardziej utrzymane w danym okresie historycznym  tło  dzieki czemu odczuwamy w pewnym stopniu jak to kiedys było. Po przejrzeniu paru filmów mozna zauważyć na dzień dobry pokaźne oblezenia których oczekuję w Bannerlordzie a wyglądają one fascynującą tym bardziej iż wachlarz machin oblężniczych  jest dość pokaźny. Kolejną ciekawą cechą tej gry sa formacje ktore może utworzyć nasze wojsko. Cos jagby total war tylko zostajemy jednym z wojownikow i idziemy wraz z swym wojskiem.W bannerlordzie mi tego brakowalo i tutaj podkreslam gralem bez żadnych modów. kolejną wspolna cecha jest same wojsko a dokladniej jego ilość. Nie znalazłem jakichś dokladnych informacji na jakim silniku on działa ze na polu walki jest tyle wojsk ktore mozemy atakowac ale wyglada obiecująco. Niestety od Warbanda rozni sie tym iz realia gry nie sa osadzone w średniowieczu lecz w japonii . Gra na pierwszy rzut oka w duzym stopniu przypomina Tiger Knight jak sie nie mylę ale pilecam wszystkim przejrzec na yt filmy o tej grze. Gra prawdopodobnie niedawno powstała. wrzucę przykladowy filmik z tą gra

https://youtu.be/yLexdz1n2vI

Firentis jak sądzisz teraz to wygląda lepiej ?

Mógłbyś napisać coś więcej o tej grze? Najlepiej przejrzyj inne wątki i zobacz, jak tam to jest zrobione. // firentis
    « Ostatnia zmiana: Października 31, 2016, 20:19:07 wysłana przez robert99111 »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: war rage
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 31, 2016, 12:57:21 »
    Na ten moment wątek przesunięty do działu ogólnego gier. Jeśli pierwszy post będzie wykonany według wzoru i uznamy że gra jest rzeczywiście podobna serii TaleWorlds, z powrotem przeniesiemy ten temat do Gier podobnych do M&B.

Offline robert99111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 01, 2016, 06:23:19 »
    Przerobiłem temat i dodałem trochę wiadomości

Offline mokkam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 01, 2016, 11:58:28 »
    Kiedy grasz swoim wojownikiem jest o wiele wygodniej, ale z tego co udało mi się zaobserwować niektórzy wolą decydować ogólnie.
    To, że jest podobna nie jest wcale złe. Klimat w grze bardzo się liczy.

Offline robert99111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 01, 2016, 14:06:00 »
    Gra chyba jest w trakcie produkcji  jak mi sie dobrze wydaje ale juz na tym etapie na ktorym widać na filmach z yt  to juz całkiem ładnie się prezentuje. Cos czuję że jak tylko wyjdzie to od razu kupuję