Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Belfer  (Przeczytany 1116 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Belfer
    « dnia: Października 25, 2016, 21:45:33 »
    Cześć, mam pytanie odnośnie pewnego polskiego serialu pt. "Belfer". Dobre to jest ? I czy oglądanie tego to jednak strata czasu czy też warte uwagi :D ? Spoglądałem na obsadę, to nie wygląda to źle, aktorzy tacy jak M. Stuhr, Ł. Simlat czy K. Pieczyński w mojej ocenie są bardzo dobrymi aktorami i nastawiam się jednak na dobrą grę aktorską w ich wykonaniu. Proszę jednak o opinie kogoś z forum, czy warto poświęcać czas na ten serial :)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    Odp: Belfer
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 25, 2016, 21:53:56 »
    Jak na polskie warunki niezły serial kryminalny. Stuhra trzeba lubić, bo jest specyficzny aczkolwiek można tą jego rolę zrozumieć i się wczuć. To też zależy czego oczekujesz... Czy ideału czy serialu trochę lepszego niż ojciec Mateusz :P
    Dla mnie po 3 odcinkach jest 5.5/10, ale porównuję z serialami z zachodu. Osobiście nie będę kontynuował, aczkolwiek może kogoś wciągnie, gdyż nie jest to na pewno serial słaby.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 25, 2016, 21:56:56 »
    Co jak co, ale Ojca Mateusza to akurat lubiłem i spoko się go oglądało. Dla mnie jeden z lepszych polskich seriali jakie emitowała TVP, zaraz obok Plebanii (dopóki nie przeniesiono akcji z Tulczyna do Hrubielowa).
    No nic, zapewne pierwszy sezon będzie miał 10 odcinków, to poczekam i spokojnie sobie w całości obejrzę, bez konieczności czekania następnego tygodnia na kolejny odcinek. Dzięki za opinie Bojar :)

Offline Emmilla

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 27, 2016, 08:46:06 »
    Belfer to film bardzo głośno zapowiadany. Moim skromnym zdaniem, jest to jednak kino lekko przesadzone. Oglądałam dwa pierwsze odcinki i jestem zdania, że niczego ten film 'nie urywa'. Co do Macieja S. - myślę, że on już udowodnił, że są nadaje się do takich wątków.