Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Oczernianie, przekraczanie granic i Prusak  (Przeczytany 4482 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Oczernianie, przekraczanie granic i Prusak
    « dnia: Października 25, 2016, 16:31:57 »
    Zanim przejdę do tematu, chciałbym tylko o coś zaapelować. Pewnie jest to zbędne, bo trzeba naprawdę niesamodzielnie myśleć, żeby uwierzyć w to, co Prusak opowiada, gdy jest w amoku złości, ale wolę to zaznaczyć, szczególnie, że teraz pewnie będzie próbował się mścić. Nie wierzcie w rzeczy, które ten koleś opowiada o mnie, czy o kimkolwiek innym.

Chciałbym mianowicie poruszyć tutaj temat tzw. dram, spin, czy wszelakich awantur. Otóż są pewne granice i za ich przekraczanie powinno się zdecydowanie piętnować. Rozumiem przepychanki klanowe, wjeżdżanie sobie na skilla, czy wyśmiewanie w grze. Często jest to wyolbrzymiane do groteskowych rozmiarów, jednak to dalej gra komputerowa i jak ktoś nie ma ani trochę dystansu do tego, to coś jest nie tak. Nawet i obrażanie się jest w pewnym sensie akceptowalne, zazwyczaj zapomina się o tym szybko. Jednak zupełnie inną sytuacją jest oczernianie kogoś. Wymyslanie fałszywych historii z życia osobistego, rozpowszechnianie ich za plecami tego kogoś na prawo i lewo, rozsyłanie wybiórczych zdjęć, czy ich przeróbek. Generalnie, to podchodzi to już pod pewne paragrafy karne i polecam uważać z takimi zachowaniami, bo może się skończyć nieprzyjemnymi konsekwencjami prawnymi. W internecie NIE jesteście anonimowi.

Przechodząc do samego Prusaka, to też muszę powiedzieć kilka słów, bo ostatnio próbowano postać tego pana wybielać, tłumacząc jego zachowanie jakimiś sinusoidami. Tak, ma swoje wahania humorów i o tym doskonale wiem. Ale nie usprawiedliwia to jego zachowań. Za moimi plecami od jakiegoś czasu rozpowszechnia o mnie zmyślone historie z życia osobistego, które mają mnie ośmieszać i ukazywać w jak najbardziej negatywnym świetle. Do tego zdjęcia (a sam wypłakiwał mi się, gdy Ganczo użył KAWAŁKA jego twarzy do awataru i żądał bana dla niego... to się nazywa hipokryzją) i przeróbki. Oczywiście wyparł się i (co jest komiczne) zażądał dowodów. Otóż nie, nie będę tutaj wklejał żadnych z tych materiałów (bo są zakłamane i mają na celu poniżenie mnie), ale pochodzą z wielu źródeł i to zaufanych. Ktoś jeszcze sugerował, że próbują go wrabiać, ale to też można między bajki włożyć - w tych materiałach było m.in. to, co sam prusak do mnie pisał i nikt poza nami dwoma tego nie miał (tak, ten koleś próbował po mnie cisnąć, a potem chwalił się tym, co napisał, rozsyłając to dalej). A więc od jakiegoś czasu dopuszcza się największych świństw, więc proszę mi już tutaj więcej nie pisać, jak to biedny prusak jest szkalowany.

Chciałbym też tą wiadomością ostrzec wszystkich przed Prusakiem. Bo co roku zbiera wokół siebie jakąś grupę, zazwyczaj (co sam przyznawał wiele razy) złożoną z coraz to innych osób (większość starych nie chce już wracać). Ludzie - wyciągajcie wnioski z błędów waszych poprzedników. I ja doskonale wiem, co mówię, bo mało kto na tej scenie poznał go tak dobrze, jak ja. Nie przyzna tego, ale bardzo dużo mi zawdzięcza. Od lat po mnie jedzie (choć wcześniej myślałem, że ogranicza się do wyśmiewania umiejętności w grze i zwykłego obrażania, ale jak widać, to było za mało), a ja mu ciągle wybaczałem głupie zachowania (tłumacząc sobie tak, jak Kamillo w poście w PP), więc rozumiem, że może być dla was super miły w pewnych momentach. Ale gwarantuję wam- jeśli COKOLWIEK będzie w końcu nie po jego myśli, to staniecie się dla niego najgorszymi szmatami. Wyciągnie na was wszelkie możliwe brudy, jakie ma. A jak mu zabraknie, to będzie naginał rzeczywistość i wymyślał historie (i nie mówię teraz o oczernianiu, o którym pisałem wyżej, tylko o zwykłych sytuacjach z gry, podam przykład nawet:
    Przed PP próbowałem pomóc mu ogarnąć skład, żeby mogli sobie pograć (a przy okazji oznaczało to jedną drużynę więcej w turnieju). Akurat miał problem do PE, bo był przekonany, że spiskują po to, aby odebrać mu graczy i był z tego powodu niesamowicie napięty - zaprosiłem go na ts, by o tym porozmawiać (wcześniej pogadałem nawet z blackhawkiem, próbując ustalić, czy czegoś nie ma jednak na rzeczy) i jak się skończyło? - szukając wolnych graczy, zaproponowałem mu w jego mniemaniu kilku zbyt słabych (do ortalionów - wśród nich była i część z was), co tak go zdenerwowało, że zaczął mnie wyzywać i śmiać się z mojego skilla. Bylo to dla mnie tak kuriozalne, że bez słowa po prostu wyszedłem z ts'a, żeby nie tracić czasu i nerwów i aby nie dać się sprowokować. Po wyjściu napisałem mu jeszcze na Steam, że możemy pogadać później, jak się już uspokoi. Minęło kilka tygodni i co dzisiaj Prusak powtarza ludziom (i mi, co pokazuje, że sam wierzy w te historie)? Według jego wersji tak mnie "zniszczył", że uciekłem z płaczem z ts... Do tego setki innych, on naprawdę ma talent do przekręcania faktów i rzeczywistości.

Dzisiaj na szczęście większość osób nie traktuje go już na poważnie i nie wierzy w te bajeczki, które rozpowiada. Ale ta wiadomość jest głównie do tych, którzy się nie przekonali jeszcze, jaki on jest. Skorzystajcie z doświadczenia mojego i innych osób, które miały z nim dużo kontaktu, bo ja sam miałem z nim bardzo dobre relacje i nawet, gdy się zaczęły psuć, zawsze po każdym konflikcie się dogadywałem z nim (a każdy praktycznie przyzna, że miałem do niego zbyt dużo cierpliwości po tym, co odwalał często). Ale to nic nie zmienia, bo i tak za plecami rozpuszcza o mnie fałszywe historie, oczernia itd itp. I nie zrozumcie mnie źle - nie stawiam się tutaj w roli tego dobrego, który nie popełnia błędów. Przede wszystkim wdawałem się z nim w dyskusję znacznie częściej, niż trzeba było, przez co kończyło się tym, że napisałem kilka zdań za dużo. Jestem tego świadomy, jednak każdy popełnia błędy, a ja swoich się nie wypieram i zawsze za nie przepraszałem ostatecznie. Ostrzegam jednak innych - jak szukacie towarzystwa do gry, to znajdziecie dużo lepsze i to bez problemu. Przebywanie z Prusakiem oznacza znoszenie jego humorów i przyjęcie na głowę szamba, które wylewa na każdego, gdy tylko się z kimś nie zgadza. Jest to człowiek zakompleksiony (co widać po jego obsesji na punkcie skilla w grze i statystyk) oraz niestabilny/niedojrzały emocjonalnie (wybuchy złości, brak kontroli nad sobą).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Oczernianie, przekraczanie granic i Prusak
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 25, 2016, 16:57:12 »
    Dziwne, że chciało Ci się o nim tyle pisać. Niemniej jednak gratulację ładnego tematu. Leci piwko, ktoś musiał to w końcu zrobić. Ciekawe, kto z nim jeszcze szczerze trzyma.

To co, Prusak? Zmiana nicku i werbowanie nowych "qmpli"? Nie zdziwiłbym się.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 25, 2016, 17:06:58 »
    Tak, zgadza się, w dniu wczorajszym napisałem TUTAJ kilka słów o Prusaku, gdzie może nie broniłem go i starałem się wmawiać, jaki on jest dobry, bo tak nie uważam, tylko lekko wybielić po doświadczeniach, jakie z nim miałem. Niestety po tym co opublikowałeś widzę, że moja opinia, że Prusak ma po jakimś czasie dane wydarzenia gdzieś, bo to tylko gra, okazały się kłamstwem i mylnym spojrzeniem z mojej strony. Rozumiem obrazić się, wybuchnąć w danym momencie na kogoś, bo sam mam takie sytuacje, ale denerwuje mnie, gdy ktoś ma focha jeszcze przez następne dni, miesiące, a nawet lata. Do niektórych rzeczy trzeba po prostu dojrzeć i uzmysłowić sobie to. Np. nie będę tutaj zapierał się, że byłem świętoszkiem i wzorem do naśladowania, bo oczywiste jest, że nie. Np. z takim Errorem kilka lat temu nie było mi po drodze i tego nie ukrywaliśmy, w ostatnim czasie mogłem przekonać się, że jest nawet OK :) Także mówię, do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć, jedni potrzebują na to kilka dni by przemyśleć pewne kwestie, inni kilka lat. Denerwuje mnie za to oczernianie kogoś i pisanie fałszywych rzeczy do osób trzecich. Myślę, że osobom, które nie są zaangażowane w konflikt 2 podmiotów można powiedzieć "pokłóciliśmy się i tyle. Nie chce kontynuować tego tematu jak i w najbliższym czasie znajomości z tą osobą". No ale bez przesady, by na prawo i lewo pisać jakieś brednie (nieprawdziwe !) do przypadkowych osób jak Prusak (no i tutaj bym jeszcze mógł wymienić przynajmniej jedną osobą, może i więcej, ale jest to temat odnośnie Prusaka i na tym się skupmy). Ale wrzucanie zdjęć to już jest chamstwo po całości. Podobnie jak pisanie o kimś w kontekście relacji tej osoby ze znajomymi, rodziną, skoro nawet się jej nigdy nie widziało i nie ma pojęcia jak się w rzeczywistości zachowuje. Niektórym może się to wydać dziwne, ale nie raz, największy dupek z tawerny / TSa, jest akurat osobą w pełni ogarniętą i w porządku w bliższej relacji, nie mówiąc już o życiu osobistym, bo to inna bajka. Za przykład mogę podać Trebrona - kiedyś sporo osób go nienawidziło, dzisiaj też lista takich osób mogłaby być konkretna, ze względu na styl bycia, jaki ma Norbert. Ja na szczęście miałem okazję poznać go lepiej podczas konwersacji na steam, które nie raz trwały godzinami. Młody, bardzo inteligentny facet, który chciałbym Golfa w gazie (dobra, z tym golfem to żart, bo nie wiem jaki samochód by chciał :D).

Dlatego proponuję dystans niektórym osobom,bo jak wspomniał Dyktator na są już paragrafy. Ja ten post piszę raczej po to, by publicznie uderzyć się w pierś i przyznać do błędu z tym zdaniem "Wiem, że nieładnie jest publikować prywatne wiadomości i zapewne Prusak by tego sobie nie życzył, jednak ma ona na celu pokazać, że pomimo swojego zachowania względem niektórych osób, czasem potrafi zachować się (albo udawać, nie wiem, liczy się akt) w miarę rozsądnie.". Bo publikowanie czyiś zdjęć, często debilnie przerobionych to już nie jest rozsądek, tylko tchórzostwo i chyba jakieś niespełnione marzenie o zostaniu grafikiem.

Z Dyktatorem rozmawiałem dokładniej o tym na steam, także nie będę tutaj poruszał treści jakie pojawiały się pod jego adresem ze strony Prusaka, bo to nie o to chodzi, by publikować cytaty. Należy tylko przestrzec innych, może nie tak przed Prusakiem, jak to Dyktator ujął, by w ogóle nie mieć z nim nic wspólnego i traktować jako trędowatego, lecz w mojej opinii jako przykład, jak nie należy czynić i aby nie przekroczyć takiej granicy, gdzie traktujemy grę i kwestie z nią związane zbyt poważnie (jakby ona była całym naszym życiem) i wylewamy swoją złość oczerniając inne osoby, rozpowiadając o nich fałszywe informacje, bonusowo wjeżdżając jednocześnie w sferę prywatności osobistej takiej osoby.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 25, 2016, 17:14:15 »

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2016, 17:29:02 wysłana przez Kradus »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 25, 2016, 17:51:42 »
    Prusak zbyt wiele razy już zmieniał stronnictwa by nie stwierdzić że ma pewne problemy ze sobą

Ale wiem jak to jest być tak oczernianym, jakiś chłopak którego kiedyś nie przyjąłem do PE, KrwawyMietek czy coś takiego, przez kilkanaście dni zasypywał mi Steam błaganiami a potem groźbami. Gdy dostał już bloka zaczął on rozsyłać wszędzie rzekomo moje zdjęcia, w kilku różnych wersjach, gdzie diametralnie zmieniałem wygląd. Wymyślał do wszystkiego różnorakie historie zaczynając od tego że jesteśmy braćmi, kończąc na tym że to on uczył mnie grać w Warbanda i kupował mi fajki gdy nie miałem osiemnastu lat.
    Z tego też powodu rozumiem jak frustrująca musi być dla Ciebie ta sytuacja Dykciu, tym bardziej że to Ty dawałeś Prusakowi coraz to kolejne szanse. Nie polecam sytuacji w której ostatnie chwile wolnego czasu spędzasz na organizację turnieju i tylko dostajesz za to burdy. Pamiętaj jedno, wyje*ane na hejterów, osiągnąłeś więcej niż Ci wszyscy którzy wyskakują na Ciebie z gębą razem. Szacunek dla mojego Saracena i kogoś na kogo zawsze mogę liczyć, kudos Dykciu

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 25, 2016, 20:08:06 »
    Prusak, bardzo przyjacielski przyjaciel. Ponad rok temu szukał pomocy którą znalazł w mojej osobie. Pragnął on z całego serca dostać się do Nr24 na NW. Niestety, był z tym mały problem, Prusak nie był rozpoznawalną postacią ani nawet dobrym graczem. Tym samym, by dostać się do Nr24, powołał się na mnie (bez mojej wiedzy, lecz to szczegół) dzięki czemu został przyjęty. (Prusaczku, gdybyś próbował się wymigać to wciąż jestem w kontakcie z Vorlenem, osobą która rozpatrywała Twoje podanie i która się ze mną w jego sprawie skontaktowała na minute przed tym zanim mnie dodałeś na steam by mnie o tym powiadomić. Przypomniałem mu dziś całą sytuację :* ) Poinformował mnie po fakcie, dodając na steam (Była to nasza pierwsza styczność). Obiecał mi za to przysługę, dawno o niej zapomniał, bez obaw, jestem człowiek z natury dobrodusznym.

Bardzo urzekający człowiek, choć ma zaburzenia rzeczywistości. Wraz ze swoim kolegą, OeS'em, od paru lat myli mnie i gościa z TS KoH'u, Pingwina Baldwina. Obaj niestety aż do teraz, nie są świadomi tego, że to dwie różne osoby ... szkoda.

Pozdrawiam cieplutko i polecam tego gracza !

Od tego postu minął rok, od tego wydarzenia 2-3 lata... nic się nie zmieniło ^^
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Kubus002

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 26, 2016, 13:31:47 »
    Należy wziąć pod uwagę długość postu rozpoczynającego ten temat. Jeżeli ktoś zadaje sobie tyle trudu by wyjaśnić sytuację między nim a jakimś chłopakiem z drugiego końca Polski którego nigdy w życiu nie spotka poza internetem to coś na rzeczy musi być. Poza tym jak posiadam konto na tawernie od paru miesięcy to Prusaka poznałem od złej strony już po zamieszczeniu pierwszego postu tutaj. Wierzę we wszystko co zostało napisane przez Dyktatora w tym temacie.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 28, 2016, 02:52:40 »
    Nie rozumiem po co te wszystkie posty i marnowanie swojego cennego czasu, Dyktator. Po prostu Prusak to jeden z największych retardów jakich poznałem i tyle. Nie wiem po co strzępić języki/palce(?) ;)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 28, 2016, 21:52:43 »
    Należy wziąć pod uwagę długość postu rozpoczynającego ten temat. Jeżeli ktoś zadaje sobie tyle trudu by wyjaśnić sytuację między nim a jakimś chłopakiem z drugiego końca Polski którego nigdy w życiu nie spotka poza internetem to coś na rzeczy musi być. Poza tym jak posiadam konto na tawernie od paru miesięcy to Prusaka poznałem od złej strony już po zamieszczeniu pierwszego postu tutaj. Wierzę we wszystko co zostało napisane przez Dyktatora w tym temacie.

Zdziwiłbyś się jak często można wpaść na ludzi poznanych w internetach ;)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 10, 2016, 19:29:39 »

^Toooooooooooo

Co do tematu to:  przepraszam, ale xDDDDDDDD, musicie mieć nudne życie by wypisywać tyle linijek tekstu o drugim człowieku bo Was obraził czy powiedział coś niemiłego w internecie, ojezusie

Pozdrawiam,
    miłego weekendu

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2016, 19:39:52 wysłana przez Aharo »

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 10, 2016, 19:45:23 »
    kiedy reaktywacja kohu

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 10, 2016, 20:27:12 »

Zgadzam się. Ja spotkałem przypadkowo  już kilku graczy z tej sceny. A kto wie, ilu znajomości nie jestem jeszcze świadom, bo generalnie nie rozmawiam z nikim o grze, więc trudno taką osobę"wykryć".

Co do tematu to:  przepraszam, ale xDDDDDDDD, musicie mieć nudne życie by wypisywać tyle linijek tekstu o drugim człowieku bo Was obraził czy powiedział coś niemiłego w internecie, ojezusie

Sądzę, że moje życie jest ciekawsze od Twojego :) Szczególnie, że to Ty własnie marnujesz swój niezwykle cenny czas na komentowanie rzeczy, które Cię nie obchodzą i które uważasz za bzdury. Ach, przepraszam - napisałeś, jakie to inni mają nudne życie, bo napisał ktoś dłuższy post na Tawernie. No to teraz możesz czuć się dowartościowany.

Generalnie odnośnie Twojego komentarza i tego usuniętego, to w ten sposób mówicie o sobie więcej, niż wam się wydaje. To bardzo typowe zjawisko, gdy ktoś wchodzi i zaczyna zarzucać tekstami typu "musisz mieć nudne zycie", "nie zaruchałeś" (komentarz usunięty), czy "nie odszedłeś od komputera" w ludzi, których (jak widać) kompletnie nie znają, a więc i nie mają podstaw do tego. Zapewne nie jesteście tego w pełni świadomi, ale to jest ocenianie własną miarą. Na podstawie własnych kompleksów, zarówno aktualnych, czy będących już przeszłością.

I kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy muszą w internecie się chwalić, że "zaruchali". To trzeba być naprawdę mentalnym dzieciakiem.

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 10, 2016, 20:41:36 »

Sądzę, że moje życie jest ciekawsze od Twojego :)

Oj zdziwiłbyś się :D Ale co ja wiem. Prowadzę tylko własną firmę od paru lat, niedługo organizujemy kolejną imprezę na około 10k ludzi, ale co ja tam wiem o szalonym i ciekawym życiu Bilzerianie :D

Szczególnie, że to Ty własnie marnujesz swój niezwykle cenny czas na komentowanie rzeczy, które Cię nie obchodzą i które uważasz za bzdury.

Nigdzie nie napisałem, że mój czas jest tak cenny, no nie przesadzajmy. Mamy wieczór przed długim weekendem, trzeba się zrelaksować :D

Ach, przepraszam - napisałeś, jakie to inni mają nudne życie, bo napisał ktoś dłuższy post na Tawernie. No to teraz możesz czuć się dowartościowany.

Nie stwierdziłem żadnego faktu, napisałem przypuszczenie. Ale skoro się tak przejąłeś to musi być to prawda :D

Generalnie odnośnie Twojego komentarza i tego usuniętego, to w ten sposób mówicie o sobie więcej, niż wam się wydaje. To bardzo typowe zjawisko, gdy ktoś wchodzi i zaczyna zarzucać tekstami typu "musisz mieć nudne zycie", "nie zaruchałeś" (komentarz usunięty), czy "nie odszedłeś od komputera" w ludzi, których (jak widać) kompletnie nie znają, a więc i nie mają podstaw do tego. Zapewne nie jesteście tego w pełni świadomi, ale to jest ocenianie własną miarą. Na podstawie własnych kompleksów, zarówno aktualnych, czy będących już przeszłością.

Ehhh, mordo. No mogę odpisywać dalej na każdą linijkę i próbę dojechania "sztuczną inteligencją" którą starasz się prezentować, ale nie chce mi się xD Nie obchodzi mnie opinia, nie obchodzi mnie to co kto o mnie sądzi bo robię swoje w życiu prywatnym i to jest ważne. Nigdy się nie przejmowałem internetową walką - jakbym miał kompleksy czy inne gówna o których piszesz to bym nie robił tego co robię w życiu. Zastanów się nad sobą serio, Goku wcześniej napisał zbyt dosłownie, ale napisał prawdę - odejdźcie czasem od komputera. To nie jest najważniejsze co w życiu. Idźcie odrobić lekcje, pouczyć się czy po prostu do pracy jak już jest odpowiedni wiek. Tyle ode mnie. Kacpi out.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 10, 2016, 21:11:20 »
    Aharo, naprawdę zastanów się, zanim cokolwiek napiszesz :D

"Próby dojechania pseudo inteligencją" to tylko spostrzeżenie odnośnie tego, co sam napisałeś. Zauważ, jak sobie dopowiadasz pewne rzeczy. Na podstawie mojego posta o Prusaku stwierdziłeś, że mam nudne życie (albo i wcale) i nie odchodzę od komputera. Kompletnie nic o mnie nie wiesz, jak widać, więc skąd takie wnioski? To jest właśnie to typowe ocenianie innych swoją miarą.
    Taki dłuższy posty, to aktualnie często moja jedyna aktywność w przeciągu paru dni. W Warbanda nie gram za to wcale, bo nie mam czasu. Sądzę, że siedzisz przed komputerem więcej niż ja, chociażby przez to, że testujesz te gry i bawisz się w nagrywanie, o ile jeszcze to robisz.

A Goku to świetny autorytet. Aż nie będę komentował :D

Też mi się nie chce dalej komentować tego, co piszesz. Nie wiem, co Ty tam porabiasz, ale pamiętam jakie filmy publikowałeś. Te imprezy, gdzie grupa nerdów śpiewała melodię ze Skyrim, to naprawdę coś godnego pochwały. Poza tym wątpię, byś takie "sukcesy" osiągał, jakie piszesz, bo inaczej nie szukałbyś tutaj atencji, tak jak robiłeś to też lata temu. Pamiętam, jak raz zalogowałeś się tylko po to, żeby pochwalić się na forum, że masz jakieś spotkanie z prezesem koreańskiej firmy, czy kimś podobnym. Zachowanie godne poważnego prezesa firmy organizującej masowe imprezy xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 10, 2016, 21:31:59 »
    Aharo, musisz mieć jakieś poważne problemy z organizacją czasu jeżeli nie jesteś w stanie wydysponować sobie czasu na granie, nie ważne co robisz