Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WGW. Kto był ? I jakie ma wrażenia ?  (Przeczytany 1208 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    WGW. Kto był ? I jakie ma wrażenia ?
    « dnia: Października 16, 2016, 11:24:43 »
    Witam. W tym wątku chciałem się zapytać jak wam się podobało na WGW.

Mi osobiście Warsaw Games Week bardzo przypadł do gustu 3 ogromne hale na każdej po 30 stanowisk, naprawdę można pogratulować.
    Mafia III super chociaż jazda autem, kolizje, i krew są słabe to poza tym gierka super.

Battlefield 1, nowa mapka super jest kilka błędów ale można grać bez problemu.

Watch Dogs 2 nie miałem przyjemność zagrać ale, Ubisoft zorganizował seans na żywo, grafika jest ZAJEBISTA! nie wiem czy nie lepsza od Wiedzimina III.

Miałem okazję porozmawiać z panem Wiedzminem osobiście. Rozmawiałem też z panią Kingą Kujawską i z wieloma cosplayerkami.

A wy jak spędziliście czas na WGW !?
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2016, 14:05:39 wysłana przez 14_Jarl »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    Odp: WGW. Kto był ? I jakie ma wrarzenia ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 16, 2016, 11:30:49 »
    Wrarzenia? Posytywne.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 16, 2016, 11:39:00 »
    Na karzdej chali jest po 30 stanowisk? Jesteś pewny?
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 16, 2016, 13:59:12 »
    Na karzdej chali jest po 30 stanowisk? Jesteś pewny?
    Tak jestem.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: WGW. Kto był ? I jakie ma wrażenia ?
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 16, 2016, 14:35:18 »
    Battlefield 1, nowa mapka super jest kilka błędów ale można grać bez problemu.

Mam pytanie odnośnie BF1. Na początku 2017, jak będzie remanent w sklepach itd. planuję zapolować na nowe części do swojego PC, gdyż wymaga on wymiany. Będę celował w coś dobrej jakości pod fifkę 17 no i mam pytanie odnośnie BF1. Jak wygląda ogólnie optymalizacja tej gry ? I czy gra jest tak dobra, jak chociażby BF2 czy BF Bad Company 2 i warta zachodu i kasy na to ? Bo nie będę ukrywał, że perspektywa gry w klimatach I Wojny Swiatowej mnie nieco podjarała no i zastanawiam się nad kupnem tej gry, gdy będę miał lepszy sprzęt.

Sorry, że pytanie zadaje w tym temacie, ale koledzy byli na WGW, widzieli, grali. I o to mi chodzi :)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    Odp: WGW. Kto był ? I jakie ma wrażenia ?
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 16, 2016, 16:49:50 »
    Mam pytanie odnośnie BF1. Na początku 2017, jak będzie remanent w sklepach itd. planuję zapolować na nowe części do swojego PC, gdyż wymaga on wymiany. Będę celował w coś dobrej jakości pod fifkę 17 no i mam pytanie odnośnie BF1. Jak wygląda ogólnie optymalizacja tej gry ? I czy gra jest tak dobra, jak chociażby BF2 czy BF Bad Company 2 i warta zachodu i kasy na to ? Bo nie będę ukrywał, że perspektywa gry w klimatach I Wojny Swiatowej mnie nieco podjarała no i zastanawiam się nad kupnem tej gry, gdy będę miał lepszy sprzęt.

Sorry, że pytanie zadaje w tym temacie, ale koledzy byli na WGW, widzieli, grali. I o to mi chodzi :)

Optymalizacja jak każdy nowy BF - po pół roku będzie już dobrze, pewnie na stałe. W becie było nieźle, czasem 10 klatek się gubiło po drodze, czasem gra się freezowała sama z siebie (sprzęt mam dobry, mówię o kłopotach powszechnych). Ciężko ocenić pod kątem stabilności łącza i serverów bo doszło do ataku hakerskiego w połowie bety i wszędzie było po 100-300 pingu, o ile w ogóle się połączyłeś. Czy warta zachodu? Nic nie dorówna Bad Company 2 i żaden Battlefield tego nie zmieni, ale BF1 ma ogromny potencjał na nowego badassa serii. Myślę, że warto dla samej WW1.
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2016, 17:54:40 wysłana przez Baldwin »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies