Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)  (Przeczytany 15596 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 10, 2016, 20:16:58 »
    Netoman to stary wyjadacz, zgrywuśnik schapuśnik, ale poczułem się zażenowany, że Ty dostałeś ostrzeżenie za wczorajszy mecz. Myślałem, że już za duży jesteś na prowokacje, oj oj Filipku.

Gdybyś był świadkien tego co tam się działo, to nie miałbyś wątpliwości co do tego że słusznie angażowałem się w dyskusję

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 10, 2016, 20:25:33 »
    Neto, mogłeś tylko kopać zwłoki, rozjuszyłoby ich to bardziej.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 10, 2016, 20:26:47 »
    Prusak pm
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 10, 2016, 20:28:47 »
    Neto, mogłeś tylko kopać zwłoki, rozjuszyłoby ich to bardziej.

Raz zginąłem bo wyszedłem z szeregu żeby trupa którego zastrzeliłem kopnąć

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 10, 2016, 20:41:44 »
    Raz zginąłem bo wyszedłem z szeregu żeby trupa którego zastrzeliłem kopnąć
    Coooo. Czemu ktoś dał ci do ręki broń dystansową

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016) PICK NIGHT rusza dziś o 19!
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 10, 2016, 20:43:24 »
    Bez wątpienia zapowiada się najciekawsza kolejka. Dwie drużyny które od wielu lat są na topie polskiej sceny, obydwie już ten Puchar wygrywały. Do tego HiW przeciwko OR może być ciekawe, bo obie drużyny muszą coś udowodnić, HiW że nie są Wonwokie z WNL3 a OR że nie są BC z... że nie są BC. Oprócz tego inne mecze gdzie nie można od razu przewidzieć pewniaków.
    BC to był średni Klan PL sceny WB, a że nie miałem/mieliśmy chęci/czasu spinać gaci i nerdzić 24/7 to i wyniki nie były cudowne...
    Z 2 strony każdy ogarnięty człowiek przez przeszło 3 lata istnienia BC mógł dołączyć, bez względu na skilla, czy godziny w WB. Co zabawne duża część sceny WB zaczynała w BC(w tym aktualni gracze PE i SRC...)...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016) PICK NIGHT rusza dziś o 19!
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 10, 2016, 20:46:44 »
    BC to był średni Klan PL sceny WB, a że nie miałem/mieliśmy chęci/czasu spinać gaci i nerdzić 24/7 to i wyniki nie były cudowne...
    Z 2 strony każdy ogarnięty człowiek przez przeszło 3 lata istnienia BC mógł dołączyć, bez względu na skilla, czy godziny w WB. Co zabawne duża część sceny WB zaczynała w BC(w tym aktualni gracze PE i SRC...)...

XD poczekaj na chwilkę

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 10, 2016, 20:48:10 »
    BC nie miało czasu nerdzić? 3/4 waszego składu miało dwa razy tyle godzin w Wb co ja, a Ty jak próbowałeś dostać się do repry w 2013 (chyba) to nawalałeś non stop. BC było polewka sceny przez wasze próby robienia z siebie lepszych niż byliście, tylko po to by potem dostać 9:7 od drużyny która grała mecze tylko z klanami z trzeciego planu, lub 16:0 od SRC.

Ale jedno Ci powiem Apo. Ja rozumiem Twoje podejście. Nie dorastasz jednak to tego kim chciałbyś być. Aspiracje zdecydowanie zbyt wysoko. Life is hard, but manual blockong is harder

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 10, 2016, 21:03:32 »
    EJ APOCALYPS

@Netoman:
    Zostaw trupa, bo oni przegrali wtedy nawet z LoRem xDD
    Kurde, screenowanie każdej głupoty i teczkowanie tego jest świetnym pomysłem. Tak Apo, to twój post, specjalnie przed chwilą sprawdziłem do jakiego konta jest przypisany tamten fejk :v

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 10, 2016, 21:36:39 »
    BC nie miało czasu nerdzić? 3/4 waszego składu miało dwa razy tyle godzin w Wb co ja, a Ty jak próbowałeś dostać się do repry w 2013 (chyba) to nawalałeś non stop. BC było polewka sceny przez wasze próby robienia z siebie lepszych niż byliście, tylko po to by potem dostać 9:7 od drużyny która grała mecze tylko z klanami z trzeciego planu, lub 16:0 od SRC.

Ale jedno Ci powiem Apo. Ja rozumiem Twoje podejście. Nie dorastasz jednak to tego kim chciałbyś być. Aspiracje zdecydowanie zbyt wysoko. Life is hard, but manual blockong is harder

Takie spiny dodają smaczku grze :D
    Powiedzmy sobie szczerze, że Nas wszystkich przy M&B trzyma Community, a nie grafika, czy grywalność :D\

Dlatego od dzisiaj proponuję Peace&Love* :D

*Nie dotyczy Ivego i jego "nowoczesnego" podejścia do przedstawicieli tej samej płci.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 10, 2016, 22:27:00 »
    Takie spiny dodają smaczku grze :D
    Powiedzmy sobie szczerze, że Nas wszystkich przy M&B trzyma Community, a nie grafika, czy grywalność :D\
    Tu masz trochę racji. :D Ta gra jest nudna bez jakiejś prowokacji czy dramy XD

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 10, 2016, 22:34:53 »
    Tu masz trochę racji. :D Ta gra jest nudna bez jakiejś prowokacji czy dramy XD
    To dlatego mnie ciągle benchujesz ;/?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 10, 2016, 22:44:14 »
    Znowu to PE do bicia? Nie wiem, co takiego fajnego jest w srebrnych krążkach, że się aż tak bardzo o niego staracie co roku. Kto wam może na II miejscu zagrozi... oh wait, zapomniałem, co się stało rok temu.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 10, 2016, 22:59:40 »
    PE dokonało wzmocnień rostera. zamiast 0-14 mają 1-13 w składzie. Chłopie, weź się uspokój albo na ciebie film zrobię

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 10, 2016, 23:03:28 »
    O, CHOLIBCIA! Ruiny! To będzie piękny mecz. Gra z PE na Ruinach, mniam. Gdyby była jeszcze Swadia, byłbym spełniony tym meczem :D Do zobaczenia Orły! Liczę na cholernie dobry i zacięty pojedynek!
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."