Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)  (Przeczytany 15688 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 10, 2016, 19:48:26 »
    Możecie dodać, ale nie jest to przymus.
    Dzięki za info
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 10, 2016, 19:51:00 »
    Jagang przeprasza Sebka za to, że go codziennie wyzywał na ts w czasach Valoru.
    Ja przepraszam za mój niewyparzony język, jestem bardzo dziecinny i nigdy nie chciałem nikogo urazić. Pozdrawiam i życzę powodzenia każdej drużynie w zbliżającej się kolejce, niech nasza broń biała wskaże kto jest królem na tym dziedzińcu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 10, 2016, 19:52:31 »
    A czy ty przeprosisz administratorów za wszczęczie gównoburzy o screena? Jak widzisz nikt nadal nie prosi o tego screena oprócz was. Jak zaczynamy przeprosiny to CHCĘ PRZEPROSIĆ TREBRONA ZA OBRAŻANIE I PRUSAKA I LUTHERA I KAMILLO I NETOMANA ŻE SŁABO GO REPREZENTUJĘ W WMT I WSZYSTKICH CHCĘ PRZEPROSIĆ! KOCHAJMY SIĘ!

Może przeprosiny nie są szczere ale od tamtego PW liczyłem na to i jestem szczęśliwy, że mnie przeprosiłeś.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 10, 2016, 19:52:46 »
    Prowokacja mizerna jak ty, przeprosisz mnie chociaż?
    Prowokacja? Ja tu widzę tylko podsumowanie twojej osoby, wystarczył miesiąc od mojego małego powrotu a już zdążyłem poznać ciebie i twoich "podopiecznych". Jakbym miał kogoś prowokować to tylko osobę, która ma coś ciekawego do powiedzenia ^^

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 10, 2016, 19:53:27 »
    Jagang nigdy nikogo nie przeprosił. Oszczerstwa i kłamstwa. WZYWAM CZEROKIEGO Z TOPOREM DO EGZEKWOWANIA WYROKU

Edit:

A blast strzela towarzyszom w tył głowy plecy

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Jarzo

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 10, 2016, 19:55:15 »
    Mam proźbe. Może utworzycie sobie jakiś wątek albo coś i tam rzucajcie mięsem każdy na każdego, a nie zbędny spam prawie w każdym poście.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 10, 2016, 19:55:52 »
    Mam proźbe. Może utworzycie sobie jakiś wątek albo coś i tam rzucajcie mięsem każdy na każdego, a nie zbędny spam prawie w każdym poście.
    Jarzo, zaklep teraz szybciej serwer a nie mi Tymka będziesz rozpraszał potem :v

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Jarzo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 10, 2016, 19:56:45 »
    Faktycznie :D Byliście mega skupieni ^^

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 10, 2016, 19:58:22 »
    Słuchajcie się Jarza, nie bez powodu był jednym z najważniejszych graczy w dobrych czasach Deluge i współtworzył ze mną Freikompanie. Blast, możesz się uczyć od takich ludzi pokory, chociaż najlepiej podsumował Cię Ganczo, za co szczerze mu dziękuje i pozdrawiam Mateusza (tak miałeś na imię Ganczo, racja?)
    A blast strzela towarzyszom w tył głowy plecy
    Więcej mi nie potrzeba by przejrzeć kim jesteś i jak bezpardonowo oceniasz innych ludzi. Żałosne.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 10, 2016, 19:59:39 »
    Słuchajcie się Jarza, nie bez powodu był jednym z najważniejszych graczy w dobrych czasach Deluge i współtworzył ze mną Freikompanie. Blast, możesz się uczyć od takich ludzi pokory, chociaż najlepiej podsumował Cię Ganczo, za co szczerze mu dziękuje i pozdrawiam Mateusza (tak miałeś na imię Ganczo, racja?)
    Nie Rafałku, nie.
    I proszę nie cytować mnie przeciwko mojemu ukochanemu towarzyszowi który tworzy z Ciastkiem najpiękniejszy duet TSa PE

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 10, 2016, 20:02:24 »
    Nie widzę powodu by pozbywać się tego co tu piszemy, przecież to cała magia forów dyskusyjnych

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 10, 2016, 20:04:40 »
    Netoman to stary wyjadacz, zgrywuśnik schapuśnik, ale poczułem się zażenowany, że Ty dostałeś ostrzeżenie za wczorajszy mecz. Myślałem, że już za duży jesteś na prowokacje, oj oj Filipku.

Offline Jarzo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 10, 2016, 20:04:46 »
    Oczywiście :) Nie ujmuje tego ale są od tego odpowiednie wątki nieprawdaż ?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #58 dnia: Października 10, 2016, 20:05:42 »
    Ale Blasta to wy szanujcie, ładny chłopak choć trochę za chudy jak na mój gust KappaPride w sumie to byłby jakiś pomysł, by zrobić temat PP Trashtalk, gdzie moglibyście dyskutować do woli. :v Żeby moja prośba nie zaginęła w tej rzece, powtórzę jeszcze raz: jeżeli jest jakiś spec od plików modujących native;a, proszę o kontakt na pw, bo mimo kilkukrotnych prób zainstalowania mam jakiś problem ze streamer modem(zresztą z wmt admin modem też). Nie wiedzieć dlaczego nie odczytuje mi w ogóle tych plików(jak na moje oko, chociaż np. taki enl admin mod działał normalnie)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Października 10, 2016, 20:07:36 »
    Napisz może do Greeda, Erminasa, tych którzy mają aktualnie styczność z streamami (o ile masz najnowszą wersję, tą którą zazwyczaj się wykorzystuje do tego).