Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)  (Przeczytany 15614 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarzo

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 10, 2016, 19:32:37 »
    Powodzenia dla każdej z drużyn :D

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 10, 2016, 19:33:20 »
    Nie można nie docenić wkładu Prusaka w PP, ale jestem pewien że on to robi tylko by triggerować ludzi.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #32 dnia: Października 10, 2016, 19:34:30 »
    Taktyka gry 8 cavami oraz hoplitami nie sprawdziła się, ale wystarczyła w ten dzień na SRC. Sprawdź daty meczy - wychodzi na to, że Tq 13-0 z SRC by wygrało xD
    Sfolguj kolego. Jak Tq będzie kiedyś na tym poziomie co SRC jak jeszcze graliśmy razem i klan był aktywny to wrócimy do tej rozmowy.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #33 dnia: Października 10, 2016, 19:35:13 »
    Zapomniałeś o linebattle kusznikami.
    Znowu będziesz wysyłał mi PW, że prusak to nie ortalioni i żebym nie generalizował po tych strzałach w plecy na IG :D?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 10, 2016, 19:35:41 »
    Przepraszam Luther, dobrze, że w naszym teamie jest skryba, który dokładnie zapisuje wszystkie rozkazy z każdego meczu.

Mała ciekawostka odnośnie naszego meczu z HiW w WMT 2 - zgodnie ze statystykami Yami Pirate gracze HiW potrzebowali tylko 6 graczy by zdobyć więcej killi ode mnie. Jak to Rome mówił czy ktoś inny - statystyki nie grają, ale jednak wygrywają.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 10, 2016, 19:38:04 »
    Nie można nie docenić wkładu Prusaka w PP, ale jestem pewien że on to robi tylko by triggerować ludzi.
    Nie można, bo trzeba nie doceniać. :V :v :V

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 10, 2016, 19:39:01 »
    Prusak człowiek, który gra w tego warbanda z 10 lat, uważa się za boga gry, myśli, że ma niesamowity team (XD) i wszystkich irytuje, wszędzie szuka problemu. Przypomina mi to trochę starego Apo (nie wiem jak jest teraz). Szkoda, że skill na poziomie Killera223, a team na poziomie klanów ów Killera Keppo

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 10, 2016, 19:41:41 »
    Witam, przepraszam że mnie nie było na pickowaniu i zamiast mnie wyboru drużyny dokonał Dawar. Czy potrzebne jest jakieś dodatkowe potwierdzenie, typu dodanie Dawara do kontaktów Mydełek?
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 10, 2016, 19:42:13 »
    Wstępnie jestem chętny na streamowanie PE vs SRC, z Kamillo w duecie casterskim. Niestety mam problem z wczytywaniem plików streamer moda, jeżeli jest jakiś spec od tego to proszę o odezwanie się na pw, stawiam piwo i miejsce w namiocie z Ivem na Woodstocku ;)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 10, 2016, 19:42:36 »
    Mała ciekawostka odnośnie naszego meczu z HiW w WMT 2 - zgodnie ze statystykami Yami Pirate gracze HiW potrzebowali tylko 6 graczy by zdobyć więcej killi ode mnie. Jak to Rome mówił czy ktoś inny - statystyki nie grają, ale jednak wygrywają.
    Druga kolejka to ta, w której byłeś w TOP10 fraggerów ? Bo wiem, że byłeś wtedy Ty i jakiś Pusiak :D

Pisałem do Jurdasa, są tam jakieś problemy u niego z "streamer mod". Jeżeli uda mu się to ogarnąć, no i termin spotkania nie będzie kolidował z moimi planami na weekend, to, oczywiście za zgodą PE i SRC, zgłaszam się jako ochotnik na komentarz do meczu, razem z Jurdasem oczywiście. Od mojego wpisu na SB dostałem już 2 wiadomości, gdzie były pewne wątpliwości. Od razu zaznaczam, że do komentarza podejdę w sposób profesjonalny. W zasadzie, byłby to mój debiut, jednak wszelkie konflikty  i sympatie odchodzą w takim przypadku na bok. Chciałbym to zrobić z jak największym obiektywizmem, pomimo, że sercem jestem za PE i nie mam po drodze z niektórymi osobami z obu drużyn. Może i budzę jakieś kontrowersje, ale spokojnie, w tym przypadku idzie to do kieszeni. :)

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 10, 2016, 19:43:10 »
    Znowu będziesz wysyłał mi PW, że prusak to nie ortalioni i żebym nie generalizował po tych strzałach w plecy na IG :D?

Dobra chciałem już nie pisać za radą Dyktatora ale teraz to idzie prosto we mnie. Możesz nie wierzyć ale to nie ja cię trafiłem w plecy ( jeśli mówisz o grze 5-10 minut temu ).

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 10, 2016, 19:43:37 »
    Witam, przepraszam że mnie nie było na pickowaniu i zamiast mnie wyboru drużyny dokonał Dawar. Czy potrzebne jest jakieś dodatkowe potwierdzenie, typu dodanie Dawara do kontaktów Mydełek?

Możecie dodać, ale nie jest to przymus.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 10, 2016, 19:45:09 »
    Druga kolejka to ta, w której byłeś w TOP10 fraggerów ? Bo wiem, że byłeś wtedy Ty i jakiś Pusiak :D

Pisałem do Jurdasa, są tam jakieś problemy u niego z "streamer mod". Jeżeli uda mu się to ogarnąć, no i termin spotkania nie będzie kolidował z moimi planami na weekend, to, oczywiście za zgodą PE i SRC, zgłaszam się jako ochotnik na komentarz do meczu, razem z Jurdasem oczywiście. Od mojego wpisu na SB dostałem już 2 wiadomości, gdzie były pewne wątpliwości. Od razu zaznaczam, że do komentarza podejdę w sposób profesjonalny. W zasadzie, byłby to mój debiut, jednak wszelkie konflikty  i sympatie odchodzą w takim przypadku na bok. Chciałbym to zrobić z jak największym obiektywizmem, pomimo, że sercem jestem za PE i nie mam po drodze z niektórymi osobami z obu drużyn. Może i budzę jakieś kontrowersje, ale spokojnie, w tym przypadku idzie to do kieszeni. :)
    Chcę usłyszeć to wieszanie psów na wszystkich :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 10, 2016, 19:45:23 »
    Przepraszam Ganczo jeśli trafiłem Cię w plecy, widocznie przez przypadek wystrzeliłem z kuszy niemając zainstalowanego aktualnie Warbanda.

Prusak człowiek, który gra w tego warbanda z 10 lat, uważa się za boga gry, myśli, że ma niesamowity team (XD) i wszystkich irytuje, wszędzie szuka problemu. Przypomina mi to trochę starego Apo (nie wiem jak jest teraz). Szkoda, że skill na poziomie Killera223, a team na poziomie klanów ów Killera Keppo
    Prowokacja mizerna jak ty, przeprosisz mnie chociaż?

@Kamillo18

Byłem 2 razy w top fragerach tygodnia, niedoceniasz moich umiejętności. Poza tym ty nie masz 18 lat, więc zmień tę liczbę. No chyba, że 18 znaczy coś innego to gratuluje i pozdrawiam.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 10, 2016, 19:48:09 »
    Przepraszam Ganczo jeśli trafiłem Cię w plecy, widocznie przez przypadek wystrzeliłem z kuszy niemając zainstalowanego aktualnie Warbanda.
    Prowokacja mizerna jak ty, przeprosisz mnie chociaż?
    A czy ty przeprosisz administratorów za wszczęczie gównoburzy o screena? Jak widzisz nikt nadal nie prosi o tego screena oprócz was. Jak zaczynamy przeprosiny to CHCĘ PRZEPROSIĆ TREBRONA ZA OBRAŻANIE I PRUSAKA I LUTHERA I KAMILLO I NETOMANA ŻE SŁABO GO REPREZENTUJĘ W WMT I WSZYSTKICH CHCĘ PRZEPROSIĆ! KOCHAJMY SIĘ!