Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Promocje  (Przeczytany 1369 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Promocje
    « dnia: Października 06, 2016, 00:37:33 »
    Był kiedyś taki fajny temat na tawernie, gdzie było dodawane info o ciekawych promocjach, np. na steam.

Myślę, że warto go odświeżyć, gdyż wiele osób nie śledzi tych wszystkich promocji, a wątek ten może tylko pomóc.

W związku z tym na początek mam pytanie, związane z promocją - dzisiaj jak robiłem sobie obiad, miałem włączony telewizor i coś tam słyszałem o promocjach w Kauflandzie. Prawda to, że 3 Desperadosy są jakoś za niecałe 9 zł ? W moim mieście nie ma tego sklepu, a może ktoś zorientowany wie coś o tym ? :D

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Promocje
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 06, 2016, 01:08:50 »
    Sprzedam tanio Pokemona ''Ganczo''  Dobry pokemon ale ktoś mu zhakował płytę główna i nie może teraz killi robić

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 06, 2016, 07:50:47 »
    Sprzedam tanio Pokemona ''Ganczo''  Dobry pokemon ale ktoś mu zhakował płytę główna i nie może teraz killi robić
    Druga forma to Bencho, legendarny polemon troll

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 06, 2016, 10:50:13 »

Ale jego ostatnia przemiana to Arni

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 06, 2016, 13:59:31 »
    Ten legendarny troll, który robi focha jak mu coś powie taki Prince czy inny Warh na TS ? No to szkoda pokebola...

Dobra, temat postawiłem w pełni poważnie, a Wy mi tu o pokemonach, Ganczach i innych pomidorach prawicie. On ma na poważnie służyć do publikowania ogłoszeń jakiś fajnych promocji. Lepiej Woj czy Ganczo byście mi napisali, czy to z tym Kauflandem to prawda :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 06, 2016, 14:51:10 »
    Ten legendarny troll, który robi focha jak mu coś powie taki Prince czy inny Warh na TS ? No to szkoda pokebola...

Dobra, temat postawiłem w pełni poważnie, a Wy mi tu o pokemonach, Ganczach i innych pomidorach prawicie. On ma na poważnie służyć do publikowania ogłoszeń jakiś fajnych promocji. Lepiej Woj czy Ganczo byście mi napisali, czy to z tym Kauflandem to prawda :D
    No u mnie nic takiego nie ma, ale to może być jakiś biedacki kaufland który ignoruje promocje krajową

(click to show/hide)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.