Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Którą frakcje najłatwiej wyeliminowaC?  (Przeczytany 89213 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KotMroku1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Muwje poplawnie po pOlśkjemó:)
    Odp: Którą frakcje najłatwiej wyeliminowaC?
    « Odpowiedź #255 dnia: Września 14, 2009, 16:37:45 »
    Wszystkie jest łatwo...tylko khrengici...te konie mnie dobijają...ale ja wolałbym z żywym wrogiem(to znaczy po kabelku(po internecie(w multi!!!)))
    Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #256 dnia: Września 14, 2009, 17:07:28 »
    Khergitów właśnie najłatwiej bo jakby nie patrzeć eliminowanie frakcji polega na zdobywaniu ich zamków a na zamkach Khergici są zajebiści dopóki wieża oblężnicza nie podjedzie.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline terykui

• Użytkownik
    « Odpowiedź #257 dnia: Września 20, 2009, 19:12:43 »
    Ja mam mialem raz taka taktyke ze dolaczylem do Nordów a z tego wzgledu ze maja slabsze jednostki (moim zdaniem) zkorzystalem z tego ze nie bylem w stanie wojny z Vegrami to rekrutowalem od nich rycerzy i farmilem ich :P i w ten oto sposob pokonalem swadie i rhodokow i teraz biore sie za knergicki knahat.
    (nie do konca umiem pisac nazwy krolest...)

Offline KotMroku1

• Użytkownik
    • Muwje poplawnie po pOlśkjemó:)
    « Odpowiedź #258 dnia: Września 21, 2009, 19:44:08 »
    Ja mam mialem raz taka taktyke ze dolaczylem do Nordów a z tego wzgledu ze maja slabsze jednostki (moim zdaniem) zkorzystalem z tego ze nie bylem w stanie wojny z Vegrami to rekrutowalem od nich rycerzy i farmilem ich :P i w ten oto sposob pokonalem swadie i rhodokow i teraz biore sie za knergicki knahat.
    (nie do konca umiem pisac nazwy krolest...)
    Innych rzeczy tez nie...Wiesz jak sie pisze polskie znaki???.Wiem ja też nie jestem do końca dołkłądńy ale mniej więcej umiem pisać polskie znaki

P.S.Wiesz jak sie pisze ~~~~~~~~~~???Piszesz------------------------ i zaczynasz potrząsać monitorem
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2009, 19:48:24 wysłana przez KotMroku1 »
    Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam

Offline terykui

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Września 21, 2009, 21:39:40 »
    Kofam sFoja ortografje :]

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #260 dnia: Września 22, 2009, 01:11:54 »
    Obydwoje panowie otrzymujecie po ostrzeżeniu za spam i kaleczenie języka polskiego. Dobranoc.

Offline Asterix

• Użytkownik
    • Doborowy Łucznik,Agresywny Huscarl 8)
      • mountblade
    « Odpowiedź #261 dnia: Września 28, 2009, 18:24:30 »
    Najłatwiej wyeliminować "Rhodoków",A najtrudniej "Chanat"
    Łucznik Trudność Strzału 10.6-headshot Poziom Trudności 112%

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #262 dnia: Września 29, 2009, 14:27:29 »
    Grając Swadią Rhodoków zniszczyłem dość szybko potem rozwaliłem Nordów i poszedłem do Veagirów i się trochę ze Swadią pomęczyłem ale najgorszy był Chanat ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #263 dnia: Września 29, 2009, 14:29:30 »
    Grając Swadią Rhodoków zniszczyłem dość szybko potem rozwaliłem Nordów i poszedłem do Veagirów i się trochę ze Swadią pomęczyłem ale najgorszy był Chanat ;)

Chanat najgorzej Ci poszedł, u mnie był blitzkrieg, bo wystarczyło nie walczyć z nimi w polu, a atakować na ich zamki i ewentualnie sie bronić.... ich konni łucznicy nie mieli wtedy jak poszaleć:)

Edit: Poza tym na nich najlepsza jest frakcja Nordów, silna piechota broniąca zamków, trzeba szybko dostawy robić, bo obie frakcje są oddalone od siebie

Offline Jarek138

• Użytkownik
    « Odpowiedź #264 dnia: Września 30, 2009, 07:28:10 »
    Najwieksza frajdę miałem walcząc z Chanatem, jak 10-15 nie ubiłem w starciu to było święto. A teraz nie mogę się dopchać do pieszych innych frakcji żeby któregoś ubić :). Btw ile macie duszyczek na koncie ? Ja na 32 poziomie w 475 dniu gry mam 2880 killed i 462 ranionych.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #265 dnia: Września 30, 2009, 07:36:40 »
    Najwieksza frajdę miałem walcząc z Chanatem, jak 10-15 nie ubiłem w starciu to było święto. A teraz nie mogę się dopchać do pieszych innych frakcji żeby któregoś ubić :). Btw ile macie duszyczek na koncie ? Ja na 32 poziomie w 475 dniu gry mam 2880 killed i 462 ranionych.

Około 500 dziennie, a grałem około 2 miechów w nativa, powiedzmy dwie godziny dziennie, z przerwami na imprezy:P
    A tak poza tym to nie jest temat do tego typu rozważań, znajdź wątek i pisz w tamtym temacie jaki boss jesteś:P

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #266 dnia: Września 30, 2009, 15:56:57 »
    A gdzie sprawdzić liczbe zabitych przez siebie wrogów ? Gram w Native jakiś czas i nie spotkałem się z tym jeszcze
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #267 dnia: Września 30, 2009, 17:05:42 »
    Nordów ciężko wyeliminować... Przez  Nordowskich Huskarli ;/

Offline Asterix

• Użytkownik
    • Doborowy Łucznik,Agresywny Huscarl 8)
      • mountblade
    « Odpowiedź #268 dnia: Września 30, 2009, 18:53:37 »
    Statystyki zabitych wrogów sprawdza się tak :
    Dajesz postać (tam gdzie się podwyższa statystyki) i w lewym dolnym rogu będzie jakaś opcja.
    Łucznik Trudność Strzału 10.6-headshot Poziom Trudności 112%

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #269 dnia: Października 01, 2009, 08:08:01 »
    Nordów ciężko wyeliminować... Przez  Nordowskich Huskarli ;/

Nordów faktycznie bardzo ciężko rozbić, szczególnie jeśli walczysz o zamek/miasto lub bronisz się w nich....metoda na to jest prosta, weź jak najwięcej łucznków i ciężkiej jazdy swadianów, trzeba ich będzie wyszkolić i wybijaj ich na zwykłym polu walki, tu by się jeszcze przydał jakiś zamek, żeby móc wrogich lordów czy króla wsadzić za kraty.... gdy lordów będzie mniej to już zamki/miasta nie będą mieli dodatkowej ochrony, zostanie tylko i wyłącznie sam garnizon, i jeszcze w dodatku ze słabymi jednostkami.....