Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bugi.  (Przeczytany 2023 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheHunterMikiPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bugi.
    « dnia: Września 30, 2016, 22:41:16 »
    Założyłem sobie nową grę na cheateach i w notatniku ustawiłem pro staty postaci. Ale jak wchodzę w różne miejsca typu karczma, ta sala królewska, miasto to mnie pojawia gdzieś w ciemnej dupie czasami częściowo w ścianie, bez możliwości ruszenia się. Czasami przy próbie ruszenia się tepa mnie w inne miejsce, z którego nie mogę się ruszyć. Wyjątkiem jest bitwa, pod warunkiem, że jestem na koniu. Jeśli jestem na pieszo, to to samo. Jak zaczynam bitwę konno, a potem z konia zsiadam to mnie momentalnie tepa w miejsce, z którego nie mogę się ruszyć.
    Ganczo to paruwczan jest moim bliźnim.

Offline Dominique

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Bugi.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2016, 00:56:56 »
    Musiałeś coś w plikach gry popsuć. Polecam reinstal i grę bez kodów. Na Twoim miejscu nie przyznawałbym się do gry na kodach :p
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 01, 2016, 10:20:54 »
    Zmniejsz te "pro staty". Szczególnie główne cechy, ustawienie zręczności na zbyt wysoki poziom często powoduje problemy.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline TheHunterMikiPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 03, 2016, 16:54:28 »
    Na razie przerzuciłem się na WB i chyba nie wrócę szybko do OiM, ale dzięki za pomoc.
    Dominiku, nie tykałem żadnego pliku, oprócz wyeksportowanej postaci... A granie na kodach chyba karalne nie jest...
    Ganczo to paruwczan jest moim bliźnim.

Offline Dominique

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 03, 2016, 22:19:01 »
    Nie wiem, jak to teraz stoi, ale za moich czasów, publicznie na forum do kodów się nie przyznawało. O piraceniu nie wspominając. Poza tym, czy DP, czy WB silnik gry ten sam, więc problem może Ci się powtarzać, jeśli podobnie coś źle sobie poustawiasz.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."