Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Okiem IvEgo - Zapowiedź 1 kolejki  (Przeczytany 2751 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Okiem IvEgo - Zapowiedź 1 kolejki
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 14, 2016, 16:10:05 »
    No zadzieracie, zachowujecie się oboje jak gwiazdeczki. Wszelkie wasze "osiągnięcia" z których znaczących to była tylko repra była wynikiem pracy całego zespołu. Jakaś nie widziałem aby Harman, Carpe ba! czy Blackitt kiedyś bawili się w odgrywanie takiej primadonny. A to są osoby, które rzeczywiście brały odpowiedzialność na barki i tworzyły najlepsze zespoły. Trochę popiołu na łeb bo oprócz kombinowania z rosterem i wypinania się na swoich kumpli z zespołu nic nie pokazaliście ciekawego. A takie żarciki o zagranicznych to sobie możecie wsadzić. Więcej się po Was spodziewałem.

Hola, hola, prosze mnie w nic nie mieszać, ja tu tylko sprzątam! :P Poza tym, jedna jaskółka wiosny nie czyni... Nie łap mnie za sumienie, IvE, nieładnie. :<

Zagrasz gdzie uważasz za stosowne. Trochę żeśmy się poróżnili swego czasu to masz do tego święte prawo. Po prostu wspominam na Twoim przykładzie, że mam problemy z rosterem bo mi gracze uciekają. Jednak spokojnie jakoś sobie damy radę.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 14, 2016, 16:45:07 »
    Miałem napisać coś długiego ale szkoda mi czasu. Powiedz mi tylko, w jaki sposób kombinujemy z rosterem bądź wypinamy się na kolegów z drużyny? I proszę, nie ucz mnie pokory, nie będę w swoim życiu słuchał rad forumowicza lol

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 14, 2016, 18:21:49 »
    PE v IPL :  Ostateczne starcie
    Poniosę Twój miecz, zbieraczu pokemonów!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 14, 2016, 18:25:43 »
    W porządku, IvE. Powodzenia :3
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."