Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][24pp] 24 Pułk Piechoty  (Przeczytany 4947 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kappaniero

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • My watch is ended.
    Odp: [NW][24pp] 24 Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 07, 2016, 21:07:32 »
    Powodzenia

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 08, 2016, 22:11:32 »
    Wątki klanów poniżej 15 osób powinny być usuwane, a użytkownicy banowani. To jest dramat jaki tu jest wysyp klanów które umierają po 2 tyg. i które są dowodzone przez dzieci, co sobie wymyślą, że jak posiedzą w pułku na szeregowcu z miesiąc to wiedzą jak pułkiem dowodzić. Ludzie, po co wy te klany zakładacie jak i gówno ugracie na polskiej scenie a tym bardziej na zagranicznej.
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Lockersky

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Always Crave for More
      • FeN Klan - since 2010
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 08, 2016, 23:49:13 »
    Wątki klanów poniżej 15 osób powinny być usuwane, a użytkownicy banowani. To jest dramat jaki tu jest wysyp klanów które umierają po 2 tyg. i które są dowodzone przez dzieci, co sobie wymyślą, że jak posiedzą w pułku na szeregowcu z miesiąc to wiedzą jak pułkiem dowodzić. Ludzie, po co wy te klany zakładacie jak i gówno ugracie na polskiej scenie a tym bardziej na zagranicznej.

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I GRANIE NA NAPOLEONIK ŁORS BĘDZIE MOŻNA CZYNIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD DADZĄ SAJDBLOKA NA GRUPFAJTINGU HEHE XD XD

(click to show/hide)

weź ty kolego lepiej nie świruj
    Myśl:
    "Pamięć o człowieku zmarłym jest podobne do światła pochodni. Na początku światło świeci mocno, z czasem blednie, aż w końcu gaśnie. Ja natomiast po śmierci będę słońcem..."

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 09, 2016, 06:30:25 »
    Ja mam te 15/14 lat, ale prowadze/dzilem pulk ktory będzie mial niedługo 0,5 roku. Ale do 100000 zdechłych kotów po co zakladac pułk ktory nie ma szans przetrwac. Dołączcie do 1 większego pułku i tyle.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 09, 2016, 06:58:17 »
    Ohehe "bode nie manuj". Parafrazujac jednego moderatora "idz z tym gimbazjalnym czanspikiem na jakies wykopy". Projzen ma racje, takie tematy robią tylko syf w archiwum, dodatkowo ten spam powodzenia i szeregowi w oficerce.
    A grupfajtingi tylko pokazują że prosy NW pokroju Riveta chcą być "nejtivami" ale nie mogą i grają u siebie c:

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 09, 2016, 16:25:38 »
    Powodzenia.

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Leee

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 09, 2016, 20:35:20 »
    Powodzenia

Offline AladeenPL

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 10, 2016, 15:28:07 »
    Powodzonka.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 11, 2016, 03:04:14 »
    Ja mam te 15/14 lat, ale prowadze/dzilem pulk ktory będzie mial niedługo 0,5 roku. Ale do 100000 zdechłych kotów po co zakladac pułk ktory nie ma szans przetrwac. Dołączcie do 1 większego pułku i tyle.

To 15 czy 14 lat ? I prowadzisz czy prowadziles?
    Zdecyduj sie xDD. A tak na marginesie to nie ma czym sie chwalic ze jestes z 1-2 gim i jestes pulkownikiem jakiegos pseudo pulku ktory nawet ustawic sie umie .. A co dopiero mowic o skyllu lub zachowaniu .

(click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 11, 2016, 12:59:42 »
    Tak na marginesie Azorek, to czy ty czasami nie miałeś 13 lat jak zakładałeś swoje pierwsze gówno klany? Przyganiał kocioł garnkowi.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 11, 2016, 13:12:58 »
    Tak na marginesie Azorek, to czy ty czasami nie miałeś 13 lat jak zakładałeś swoje pierwsze gówno klany? Przyganiał kocioł garnkowi.
    Nawet chyba mniej...

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 11, 2016, 16:00:40 »
    Ehhh na was dwoch to szkoda strzepic ryja wiec pozwolcie ze sie nie wypowiem .

(click to show/hide)

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 11, 2016, 16:22:05 »
    Wszystkim dupospinaczom i prosom przypominam że jest to tylko gra, a prawo do grania w nią mają wszyscy.
    Przypominam również, że gry stworzono z myślą o rozrywce, przyjemnym spędzaniu czasu. To nie są jakieś igrzyska ani wyścigi.
    Dziecko sobie zakłada swój pułk. Co Wam w tym momencie przeszkadza? Pobawi się ten tydzień czy dwa po czym albo pożegna się z grą na stałe, albo przeniesie się do jakiegoś pofasznego pułku. Na spam w archiwum też znajdzie się sposób, można chociażby podzielić je na pułki pofaszne i pszeklente pułki niepofaszne kture nie przetrfajom dwuch tykotni.
    Róbcie sobie co chcecie, ale pamiętajcie że dziecko które kupiło sobie grę ma takie same prawa odnośnie grania w nią jak Wy.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany