Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Aspiracje do miana król tych ziem  (Przeczytany 1684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    Aspiracje do miana król tych ziem
    « dnia: Września 04, 2016, 15:17:48 »
    Witam wszystkim. Od pewnego czasu gram sobie na singlu i chciałbym zostać złym królem (okrutny,niesprawiedliwy itp). Pozbierałem paru towarzyszy i zapytałem się ich o aspiracje do miana król tych ziem to moi towarzysze opowiadali że mogą rozgłaszać że jestem sprawiedliwy, że mam królewskie korzenie albo że zjednocze armie. Nie zebrałem wszystkich towarzyszy więc moim pytaniem będzie: Który z towarzyszy będzie rozgłaszać że jestem tak jakby zły że ludzie muszą mi się pokłonić albo zginą (:p).
    ,,Ja bym skłamał, gdybym mówił, że pracuję (…). Ja mam obowiązek wobec ludzi. Trudno, żebym jechał na spotkanie, przed wsią stawał, ziemią ręce brudził, odciski sobie robił i mówił: „Chłopy, ja jestem z was!”. Nie. Ja jestem ich przywódcą!" ~ Andrzej Lepper

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Aspiracje do miana król tych ziem
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 04, 2016, 16:47:00 »
    Żodyn, chyba ci się gry pomyliły.

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Aspiracje do miana król tych ziem
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 04, 2016, 17:49:51 »
    Żaden, chyba że wejdziesz w pliki gry i edytorem tekstowym pozmieniasz linijki. Zmienią się wówczas dialogi, nie ruszysz natomiast mechaniki ani konsekwencji wysłania konkretnego towarzysza (z punktu widzenia gry, będzie on dalej mówił wszystkim jak bardzo sprawiedliwy i kochany jesteś).
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany