Pozwolę sobie wejść tutaj jako global i naprostować parę spraw, bo ewidentnie część osób ponoszą emocje.
Raz, Koxxus żadnym adminem nie jest. Jest dwóch headadminów - Dyktator i Rome oraz jeden junior admin - Movart. Koxxus jest moderatorem jedynie działu klanowego. To tak dla porządku i formalności, teraz przejdźmy do meritum sprawy.
O ile dobrze widzę Kubano (bo przynajmniej na moim telefonie ss jest praktycznie nieczytelny), twój dowód to post, który nie został wcale usunięty, a scalony przeze mnie ze znajdującym się wyżej. Sam sprawdź, nawet zostawiłem ci tam komentarz co do wysyłania kilku postów pod rząd i ładnie się pod nim podpisałem.
Co do twoich zarzutów simskilu - wolność słowa jak najbardziej jest na Tawernie, tyle, że wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby. Narzekacie na pracę moderacji i administracji, zapominakąc że dawniej wszedłby do tego tematu global, zamknął go, usunął połowę postów, część dyskutantów nagrodził ostrzeżeniem, część zostałaby obdarowana banem. Wiedzcie więc, że dzisiejsza administracja jest w porównaniu do dawnej naprawdę liberalna i doceńcie to.
A obu skłóconym pułkom proponuję zaprzestać jałowej dyskusji i po prostu udowadniać swoją wyższość w grze, nie podczas przepychanek słownych w temacie.