Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Version 0.808 is Out!  (Przeczytany 10269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Version 0.808 is Out!
    « dnia: Listopada 24, 2006, 14:17:59 »
    JEST!!

http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,18299.0.html

za 14 minut powinno mi sie sciagnac...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2006, 18:10:44 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    Odp: Version 0.800 is Out!
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 25, 2006, 13:46:38 »
    Hmm... czy na prawde nikt nie jest zainteresowany? czy moze wszyscy graja...

Ja moge powiedziec ze mam bardzo mieszane uczucia - czesciowo z powodu zabugowania wersji (patch bedzie w ciagu miesiaca)

no to tak - te zmiany ktore wypisalem w temacie o screenach sa obecne - nawet dobrze spelniaja role, niestety nie ma animacji wziecia itemow (miecza, luku - jest jak w poprzedniej wersji) fajnie wyglada miecz w pochwie ale niestety to bedzie zmuszalo do ich robienia:/ (bede musial dorobic do swoich szabelek:/)

No i wkoncu widac jakies zmiany na arenie:) sa obecne w kazdym miescie (poza zendar sa nawet nowe tryby - deathmach), kamera na mapie zachowuje sie bardziej userfriendly.

No ale niestety zmiany graficzne wiaza ze soba czesciowa zmiane klimatu:/ tutaj poprzednie wersje bija na glowe (no i jeszcze nie jestem w stanie ocenic jak to jest z shaderami - ale mysle ze to poglebia jeszcze efekt bajki:()

Heh ja swoja postac zostawilem z tym szostym lvl i juz jakos mi sie nie chce grac drugi raz... moze poczekam na patch bo teraz to na prawde za czesto wywala.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2006, 13:48:43 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 25, 2006, 14:06:28 »
    ja jak zauwazylem tylko pierwszego Twojego posta to sciagnalem... i gralem, gralem, ale piatkowy wieczor trzeba przeciez opic wiec dopiero teraz cos moge napisac.. otoz uczucia mam mieszane, zmiany w grafice sa oki, fajnie wyglada, zmiana areny-duzy plus, wystroj miasta troche sie zmienil i to tez jest pozytywne. jednak czegos mi brakuje... nie wiem czego ale zdecydowanie "czegos" :/

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 25, 2006, 14:22:51 »
    Heh mi tez "czegos" brakuje ale mysle ze w ciagu 2 tygodni wyjdzie odpowiedni "patch";)

Offline Jarowit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 25, 2006, 15:35:17 »
    Z tego co rzuca sie w oczy - wersję mam shareware więc od razu chciałem obczaić miecze:D "Enable cheats", Ctrl+X w sklepie i skandal;)...Działają tylko czity na World Map...

Offline Pasta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 25, 2006, 15:52:57 »
    Heh mi tez "czegos" brakuje ale mysle ze w ciagu 2 tygodni wyjdzie odpowiedni "patch";)

Też czekam na ten "patch" ;)  Jak narazie to mam trochę mieszane uczucia co do tej nowej wersji.  Fajna jest lokacja Treining Ground. Podoba mi się też to, że arena jest w każdym mieście, nieźle przebudowali Zendar no i oczywiście podoba mi się to, że widoczny jest prawie cały ekwipunek (chociaż z drugiej strony trochę dziwnie wygląda jak na plecach wisi topór, łuk, kołczan i tarcza,). Nie podoba mi się to jak wyglądają bitwy. Straciły sporo klimatu. Te bajkowe drzewka i nienaturalnie zielona trawa są wkurzjące.

Offline Kowal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 27, 2006, 08:27:07 »
    W nowej wersji dodali faktycznie kilka bajerów, ale jet cholernie niestabilna ( u mnie wywala dosłownie co kilka minut , ale fakt, że mam zjebanego kompa  :D ). Ustawienia grafy zostawiłem na takich jak 7.51 i jakoś większych zmian, które tak krytykujecie, nie zauważyłem.
    Jeżeli w końcu gierka będzie nieco stabilniejsza i wyjdzie "patch"  :)  na który wszyscy czekamy, to będzie można pograć ( ale mody by sie przydały jakieś ).
    Pozdro !

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 27, 2006, 08:39:08 »
    No, no co tu widze ;) new version;) ale nie ściągne teraz jej bo nie mam czasu (a tak poza tym mam kare na kompa=/) ale za jakis czas (jak wszystkim sie to juz znudzi) raczej tak ;) dobra co tu bede duzo pisal jak w to jeszcze nie gralem=p

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    Odp: Version 0.801 is Out!
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 28, 2006, 20:40:34 »
    tak... wyszla pierwsza poprawka, przyznam ze dosc szybko, zajmuje 4 mega i poprawia wiekoszc bledow (moze potestuje, ale jakos tak mi sie nie chce wlaczac gry:P)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 28, 2006, 23:38:17 »
    Uff po dlugiej walce z kompem udalo mi sie uruchomic... wyskakiwal mi blad podany tutaj http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,18430.0.html jednak zanim znalazlem odpowiedni directx to minelo troche czasu... wazne jest zeby sciagnac wersje wazaca 50 - pare mega.

PS: teraz to juz mi zostalo czekanie, az przyjdzie mi cd-key:D

Offline Kowal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 29, 2006, 20:43:54 »
    A kiedy przysyłają ci cd-key ? ? ?  :D
    Bo mi razem ze specjalnym "patchem" , czyli pewnie za jakieś 2-3 tygodnie .
    Podobno poprawiono kilka błędów ( wcześniej na przykład Borcha nie dał się rekrutować, sic! ).
    Jeżeli po tym bugfixie nie będzie się wieszać co kilka minut to . . .
    Alleluja, chwalmy Pana ! ...  a konkretniej państwo z firmy od M&B

ja... pisalem serio z cd-keyem - ja juz nie bede potrzebowal "patchy":D
    EDIT: Już MAM <jupi>
    « Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2006, 22:20:02 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 29, 2006, 23:22:48 »
    Jednak nowa wersja nie jest pozbawiona bugow - dalej wywala tym razem miedzy innymi po bitwie (wlasnie przed chwila wypadlem z gry:()

moja postac wraz z grupka wiernych chlopow... 7lvl:D - http://img490.imageshack.us/img490/3356/beztytu322utw8.jpg

PS: z ciekawosci zobaczylem i okazalo sie ze kody na kase i xp dzialaja poprawnie w pelnej wersji - czyli to musi byc ograniczenie wersjii trial...

Offline mikias9

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -5
    • miki+as+9=mikias9 to ja św mikołaj
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 30, 2006, 09:57:45 »
    i kupa nie działa nawet z twoim śmiesznym dairexem

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 30, 2006, 13:19:38 »
    Taak directx jest taki smieszny ze az boki zrywac.... ale mnie na przyklad bardziej smieszy brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem... ewentualnie tajna starozytna umiejetnosc korzystania z googli... żenua:/

Offline mikias9

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -5
    • miki+as+9=mikias9 to ja św mikołaj
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 30, 2006, 16:44:32 »
    ja dostaje same piątki z czytania ze zrozumieniem