Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mega trudne zadanie  (Przeczytany 1051 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Mega trudne zadanie
    « dnia: Sierpnia 15, 2016, 23:29:43 »
    https://megawrzuta.pl/download/f739b770ed4a1067034fea9592c61d80.html

Zna ktoś z was nazwe tego kawałka ? Sorry za jakość, ale nagrywalem telefonem z kasety :P Tak, mam to na kasecie i od kilku lat jestem ciekawy jaki to kawałek. Albo chociaż jeśli ktoś z Was jest w stanie wyłapać słowa, może po tym znajdę coś.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Mega trudne zadanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2016, 00:09:29 »
    A wiesz, że istnieją aplikacje na smartfony, które odgadują za Ciebie, co to za nuta? Np taki Shazam.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 16, 2016, 00:44:25 »
    Może i istnieją, jednak jest problem taki, że jestem mega przeciwnikiem telefonów komórkowych. Posiadam, jednak służy mi on tylko do dzwonienia i takowe aplikacje nie wchodzą też w grę póki co, do października, bo w domu nie mam internetu, a mój abonament nie posiada pakietu internetu na miesiąc :D
    EDIT: Dobra, zaufałem temu programowi co podałeś Kradus i mi znalazło :D Dziekuje wielkie :D Można zamknać.

Kamillo, chyba na tyle długo jesteś tutaj, by wiedzieć że nie doublepostujemy? // Lew
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2016, 20:29:07 wysłana przez Lew »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 27, 2016, 10:59:58 »
    Nie wystarczyło wpisać w google, teksty piosenek i kawałka tekstu? Ja tak robię, gdy coś tam usłyszę w radiu a kutasiarze nie chcą podać po tym "ELO POLAKI ROBAKI TO BYŁA ARKA SZATANA TERAZ HOOYE BEDZIE PRZEROBKA STONOGI XD"