Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasza ulubiona postać serialu "Plebania" i dlaczego jest nią właśnie Tracz ?  (Przeczytany 2336 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Cześć !
    Założyłem ten wątek 2 tygodnie temu na forum poświęconym serialowi "Plebania", jednak szybko się z nim pożegnałem, dostając bana. Powodem był fakt, że na stronie było 3 adminów i każdy z nich nienawidził Tracza. Dwóch z nich było fanem wikarego Adama, jeden zaś kościelnego Zbyszka. Piszcie poniżej kto jest Waszą ulubioną postacią z Plebanii i dlaczego jest nią właśnie Tracz :D

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    Tracz, Osa, Rumcajs.
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Dla mnie to jakaś gimbomoda z tym Traczem. Kto co jednak lubi. U mnie ten serial wzbudza co najwyżej uśmiech politowania.

Offline JakubII

• Użytkownik
    • Piwa: 11
      • 9
    Oczywiście Zofia Grzyb.
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    Janusz Tracz, Rumcajs, wcześniej doktor Jan Maria Piotrowski i Jan Cieplak.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    A co sądzicie o Zenonie Walenciku i policjancie Józku ? No i oczywiście o proboszczu ?

Offline Prußak

• Użytkownik
    Walendziak nazywa się wielkim gospodarzem z dziada pradziada, a tak naprawdę to prosty i nieokrzesany chłop, który myśli, że jest kimś.

Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    Walendziak nazywa się wielkim gospodarzem z dziada pradziada, a tak naprawdę to prosty i nieokrzesany chłop, który myśli, że jest kimś.

Popieram w 100%. To samo Proboszcz !

Offline Prußak

• Użytkownik
    Nie mam pojęcia kto może lubić tego Walendziaka, może ci, co zawsze mieli słabość do chłopskich, spracowanych rąk. Niektórzy mają bardzo przedziwne fetysze.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Dla mnie to jakaś gimbomoda z tym Traczem. Kto co jednak lubi. U mnie ten serial wzbudza co najwyżej uśmiech politowania.
    No jest jakaś gimbomoda ale nie bez podstaw. Na tle całego serialu Tracz jest... co najmniej ciekawy.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    Odp: Wasza ulubiona postać serialu "Plebania" i dlaczego jest nią właśnie Tracz ?
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 13, 2016, 06:45:53 »
    Może i tak Norbert ale raczej nie. Dla mnie to po prostu z braku wykopkowego kontentu bo ile można śmieszkować z papieża czy robić przeróbki Stonogi wyciągnęli Tracza z kapelusza. I teraz on się stał bożyszczem. Jedyna w tym różnica to taka, że Tracz jest też bardziej "przystępny" dla "mas" Realnie to i tak kiepski polski tasiemiec. No ale to tylko moja nieśmiała subiektywna opinia.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    Odp: Wasza ulubiona postać serialu "Plebania" i dlaczego jest nią właśnie Tracz ?
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 13, 2016, 17:30:22 »

To też jest dobre :)

Offline kiluti

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 16, 2016, 06:29:49 »
    To nie był taki znowu tasiemiec. Miała 1829 odcinków. Nie znów tak wiele. "M jak miłość" dalej się ciągnie. :D Ja tam lubię babcię Juzię.

Offline Prußak

• Użytkownik