Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wyłączające się The Last Days  (Przeczytany 2445 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Borusse

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wyłączające się The Last Days
    « dnia: Czerwca 17, 2016, 21:04:20 »
    Mam problem z TLD na Warbanda, z zainstalowanym spolszczeniem od Daedalusa STĄD, na Win 8.1, jeśli ma to znaczenie.

Otóż wcześniej grałem Lorien, poszedłem na tereny wokół Isengardu (wojna już trwała), a gdy próbowałem wrócić do Lothlorien, to gra prawdopodobnie przy przechodzeniu do nowego obszaru zatrzymywała się, a potem wyskakiwało okienko pt. "Warband przestał działać", czy coś w ten deseń, gra się wyłączała. Próbowałem na DirectX 7, zmniejszałem grafikę, w końcu odinstalowałem i zainstalowałem ponownie grę, moda i spolszczenie. Zacząłem grać Ereborem i kiedy próbuję wjechać z należącej do Dol Guldur części Mrocznej Puszczy do kawałka Elfów z Mroczej Puszczy, występuje analogiczna sytuacja. Tu też wojna już wybuchła.

Jest ktoś w stanie pomóc?

Offline GruByGuru

• Użytkownik
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wyłączające się The Last Days
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 19, 2016, 10:54:38 »
    dograj patch najnowszy do tld ( warbanda )
    https://tldmod.github.io/ ( link z pk 3 )

Offline Borusse

• Użytkownik
    Odp: Wyłączające się The Last Days
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 20, 2016, 22:01:52 »
    @GruByGuru
    Przeinstalowałem moda i wgrałem łatkę z Twojego linku, teraz wyskakuje coś takiego: KLIK, i gra się wyłącza.