Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nieskończoność wrogów w walkach.  (Przeczytany 1884 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline masterpolska

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nieskończoność wrogów w walkach.
    « dnia: Czerwca 16, 2016, 17:49:54 »
    Dokładnie chodzi o takie bitwy związane z zadaniami typu obrona wioski czy zabicie bandytów górskich/leśnych.
    Gdy wchodzę na pole bitwy to są tam setki wrogów może nawet tysiące (głównie w obronie wiosek) przez co nie da się grać.
    Ustawienie limitu nic nie daje bo jak zabiję (próbowałem kodem ctr+f4) i gdy każdy padł pojawiają się następni i myślę że ciągnie się to w nieskończoność.
    Posiadam wersję GOG.
    Czy ktoś miał taki problem czy da się to naprawić?
    Z góry dziękuję za odpowiedź jeżeli są potrzebne dodatkowe informacje to proszę pisać dodam je.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2016, 18:08:00 wysłana przez masterpolska »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nieskończoność wrogów w walkach.
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 16, 2016, 19:50:14 »
    Liczba przeciwników w tych misjach zależna jest od poziomu twojej postaci. Zwiększałeś go wysoko za pomocą kodów?

Offline masterpolska

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 16, 2016, 19:53:54 »
    Ok czyli mam odpowiedź :).
    Przy okazji chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość wyłączenia tego w jakikolwiek sposób?
    Kupię wersję steam i zobaczę czy jest tak samo.
    Jakby co kodów używam ponieważ gram sobie któryś raz z rzędu i chciałem się pobawić.

Edit: Załatwiłem wystarczyło zaimportować postać pozmieniać statystyki walki np. z 200 na 300 a potem poziom z chyba 2122 wrócił na 60-któryś.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2016, 16:26:20 wysłana przez masterpolska »

Offline Taamgo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 22, 2016, 18:43:10 »
    Wejdź w postać i tam po lewej stronie masz statystyki, a w statystykach import/export postaci. Wybierz export, (w dokumentach/warband/folder odpowiadający za postaci/plik twojej postaci) to samo miałem w dzikich polach plik nosi nazwę/Imię twojej postaci i zmień poziom postaci na 1 czyt exp na 1, bo wnioskuję że staty już masz wszystkie na full. To wszystko zostanie, tylko lvl się zmieni na 1. potem import j.w.

edit. Nie zauważyłem dopisku że rozwiązane.