Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twin Peaks 3  (Przeczytany 856 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Twin Peaks 3
    « dnia: Czerwca 13, 2016, 19:13:06 »
    Ktoś się jara czy tylko ja? No i czy trzeba przedstawiać Twin Peaks

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Twin Peaks 3
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 13, 2016, 23:02:11 »
    Myślę, że się jeszcze podjaram. Może być ciekawe. Mam nadzieję, że będą znów takie odcinki jak ten z prezentacją o Tybecie czy terapeutyczną psychodramą o wojnie secesyjnej.
    Tylko skąd oni wezmą takie ponętne aktorki i przystojnych aktorów?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Twin Peaks 3
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 09, 2016, 12:12:56 »
    No nie ma co ukrywać te aktorki z tamtych lat po prostu gniętły jajca. Jeszcze ta moda i te palenie papierosów Laury Flynn Boyle.... Wspomniana ma nie wystąpić co chyba dobrze, zważając na to co zrobiły z nią operację plastyczne. Sheirlyn Fenn (Audrey Horn) ma brać udział mimo lat nadal trzyma się dobrze. Co nie zmienia faktu, że cały cast to zbieranina emerytów z pierwszej części. Jednak oprócz tego ma być kilka sporo nowych i to znanych twarzy w tym parę fajnych młodych aktorek - tych jednak nie będzie zbyt wiele. Z jednej strony szkoda, z drugiej strony to nie jest najważniejsze z trzeciej nadawało to klimatu. Aż sam nie wierzę, że piszę, że fajnie by było aby kilka takich ładnych aktorek by się przydało. Co nie zmienia faktu, że nadawały pikanterii były zjawiskowe naprawdę.  Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja też jeszcze pewnie zdążę się podjarać.  Wątek wojny secesyjnej to było prawdziwe cudo jednak ogólnie ten specyficzny klimat to było to. Coś na pograniczu lekkiego kiczu, opery mydlanej, psychodelii, erotyki wiszącej w powietrzu - ciężkie do opisania. Jeśli to odwtorzą to na pewno przyssie to ekranu na kolejne wiele godzin. A wstyd się przyznać ale Twin Peaks odkryłem parę miesięcy temu dopiero..

Tutaj jak ma wyglądać cast: