Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (Native) Mapa świata przykryta w śniegu  (Przeczytany 1720 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Murzyn Waleczny

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Taki swój swojski Murzyn.
    (Native) Mapa świata przykryta w śniegu
    « dnia: Maja 29, 2016, 12:56:16 »
    Witam,
    mam pewien problem, mianowicie grając na natywnym module z rok temu po wczytaniu pojawiła mi się mapa w śniegu, a ściślej tekstury trawy zamieniły się na śnieg. Step i pustynia pozostała bez zmian.
    (click to show/hide)

Macie jakieś na to rozwiązanie? Mi się wydaje, że najlepszym rozwiązaniem będzie, jak ktoś mi by przysłał czystego native'a, pewnego razu bowiem zainstalowałem sobie Florisa i Dyplomację – Floris, jako czysty moduł działał bez zarzutów, natomiast Diplomacy kopiując pliki z native 'a miał zaśnieżoną mapę. Więc bardzo proszę, jak ktoś zna rozwiązanie to niech mi pomoże, lub podeśle czystego native'a, może to zadziała.
    Z góry dzięki.
      Szlachta murzyńska

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: (Native) Mapa świata przykryta w śniegu
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 29, 2016, 13:37:09 »
    "Nadchodzi zima". Słowa te okazały się prawdą, a nie tylko zawołaniem Starków.
    @Murzynie Waleczny, jeśli jesteś wybrańcem, musisz stawić czoła zagrożeniu. Tylko w ten sposób nad Calradią ponownie zaświeci słońce i kraina ta ponownie stanie się zielona.