Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Handlarzami  (Przeczytany 1655 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AlexMorane

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Handlarzami
    « dnia: Maja 22, 2016, 11:32:49 »
    Witam. Gram sobie gram i jest ok, w pewnym momencie wchodzę do miasta i chcę sprzedać itemy z najazdu na wioskę. A tu Error, każdy handlarz w każdym mieście ma 0 Kasy i max 2 itemy warte 40 denarów... O co chodzi ? Przeinstalowałem grę wrzuciłem z powrotem save i to samo :/ Na nowej grze to nie występuje. Ale nie widzi mi się co chwilę zaczynać od nowa i nigdy nie przejść gry :/ Ktoś coś poradzi ?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem z Handlarzami
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 22, 2016, 13:20:47 »
    Niestety, będziesz musiał zacząć grę od nowa. Ew. możesz spróbować ściągnąć edytor sejwów (dział Modding temat Narzędzia dla modderów), wczytać w edytorze ten stan gry i go ponownie zapisać bez wprowadzania jakichkolwiek zmian podobno czasami pomaga.

Offline AlexMorane

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z Handlarzami
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 22, 2016, 17:17:54 »
    A co jeśli to jest Floris Expanded Mod Pack ? I nie mogę importować save ? Nici ?