Z miejsca zaznaczamy, że nie deklarujemy się mianowania moderatora w dziale klanów. To, czy to nastąpi, zależy od zgłoszeń.
Kogo szukamy?
✔ osób, które mają wystarczająco wolnego czasu
✔ osób z zapałem, ale nie nadgorliwych
✔ osób, które chcą dołożyć swoją cegiełkę do pracy na rzecz Tawerny
Co otrzyma zaakceptowany przez nas kandydat:
☛ miejsce w redakcji Tawerny
☛ doświadczenie w moderacji przed wydaniem Bannerlorda
Osoby, które są chętne do objęcia funkcji moderatora działu klanów, mogą się zgłaszać na PW (proszę jako odbiorców wybrać mnie i Rome). Przypominamy też, że taki kandydat obowiązkowo musi znać regulamin forum. Forma podania jest dowolna, ale zawrzyjcie w niej następujące informacje: doświadczenie w świecie Multiplayer (szczególnie Warband, NW ; gdzie graliście, od jak dawna gracie, jak dobrze znacie dane sceny etc), aktualne zaangażowanie (czy gracie aktywnie, czy gracie w jakiś klanach (i jakich, jeśli tak), ilość wolnego czasu, co chcielibyście wnieść swoim zaangażowaniem oraz, czy ukończyliście 18 rok życia (nie wpływa to na zaakceptowanie podania, ale chcemy wiedzieć, czy mamy do czynienia z osobą pełnoletnią, czy też nie). Oczywiście im więcej, tym lepiej i resztę pozostawiamy Waszej kreatywności. Im więcej zawrzecie informacji i im ciekawsze będzie podanie, tym większa szansa na zaakceptowanie podania.
Wysyłając podanie, zgadzacie się, by udostępniono później listę zgłoszonych (jeśli zajdzie taka potrzeba, np. gdybyśmy chcieli za pomocą ankiety sprawdzić, który kandydat jest postrzegany najlepiej) oraz bierzecie pod uwagę, że dokładną treść podań, oprócz mnie i Rome MOGĄ zobaczyć również wszyscy z rangą moderatora globalnego i wzwyż.
Podania przyjmujemy mniej więcej do końca maja.