Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChL] Chorągiew Lubelska  (Przeczytany 9961 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][ChL] Chorągiew Lubelska
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 24, 2017, 17:30:56 »
    Ich sprawa mi tam obojętnie. Jak chcieli się podzielić to proszę. Nie rozumiem jednak czemu wcześniej pisali, że nie ma być upubliczniania wyników :DD Mniejsza. Cieszę się, żę zagrałem i tyle.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2017, 17:35:54 wysłana przez ^IvE »

Offline Kubus002

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][ChL] Chorągiew Lubelska
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 25, 2017, 23:42:30 »
    Tygodnik ChL

W dniu 23 kwietnia 2017 roku Chorągiew Lubelska rozegrała nieoficjalny sparnig z Bractwem Masonów i ich tajną komórką zabójców Bractwa, Hitmenami.
    Los chciał, że tego samego dnia nasza Chorągiew obchodziła drugą rocznice nieprzerwanej działalności.
    Było zaszczytem zmierzenie się w tym wyjątkowym dla nas dniu z o wiele dłużej działającymi od nas Masonami.
     Dziękujemy za rozegranie przyjemnego sparingu, a także za to że, jak sądzę, nie dali nam forów. Liczymy, że w przyszłości uda nam się rozegrać kolejny sparing ;)
    Na koniec życzę wszystkim członkom ChL wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy założenia klanu. Oby następny rok wspólnej gry był jeszcze lepszy od poprzedniego.
    ;)