Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Granatami Caldaira Imperial Age 3.1  (Przeczytany 1327 razy)

Opis tematu: Ultranowoczesne samonaprowadzające na gracza granaty już dostępne u Sarranidów!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Salldan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Granatami Caldaira Imperial Age 3.1
    « dnia: Maja 03, 2016, 14:11:55 »
    Witam. Mam dość męczący problem z granatami. Zwykłe granaciki pomijając fakt, że zabiją/ogłuszą może z 2 osoby przy wybuchu w ugrupowaniu to są całkiem znośne. Ale te zabugowane ogniste granaty grenadierów z armii Sarranidów mnie już dobijają. Ja gracz mając 1 taki granat walcząc z złodziejami którzy nie mają granatów padam od swojego granatu mimo, że widziałem jak leci w stronę wroga i u nich wybucha. Pada 1 osoba od nich a mnie ogłusza i zabija konia. Nie mam zamiaru bawić się w naprawianie tego bugu ale jeśli ktoś by mi powiedział co można z tym zrobić albo chociaż jak wyłączyć te wspaniałe możliwości kamikaze grenadierów to byłbym wdzięczny. Mówiąc wyłączyć mam na myśli usunąć granaty z tego moda albo pozbawić żołnierzy z granatami tych granatów.