Mecz z Tq to była czysta patologia, najpierw przegraliśmy, potem jednak zmiana decyzji na wreszcie normalną i na całe szczęście wyrzuciliśmy klan prowadzony przez dwóch retardów, Kragen nie jest aż tak głupi, a raczej to Apollo tak działa, że kwintesencja zidiocenia przelewa się na innych graczy. Error zresztą chyba może potwierdzić, jakie argumenty i asy w rękawie posiada nasz kochany Brytyjczyk, normalnie mistrz ciętej riposty przez duże M. Muszę tylko wspomnieć, że z powodu powtórzonej dogrywki musiałem kupić nowe słuchawki i zostałem zmuszony do dowodzenia w 1 rundzie XD Trudno się to robi jak na ts masz 4 Rosjan, których poziom języka angielskiego przypomina poziom merytoryczny Apollo xD Do tego Max, słynny "Man will not work" mówiący w tym samym stylu na ts i jego tekst "match loser not good", nie wiem o co chodziło w tym do tej pory.
Malta w sumie bardzo zdziwiła mnie tym że wygrała z Fearless, chociaż jak wystawili oni Chaffa i jeszcze jakiegoś nooba na łuku to normalnie klękajcie narody, zestaw łuczników co najmniej na poziomie Polski w NC 2016.