Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS3] European Championship Series 3  (Przeczytany 13178 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ECS3] European Championship Series 3
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 10, 2016, 19:42:28 »
    Kolejny debil dobrał się do dzielenia na koszyki drużyn w tym ECS. "Drużyny podzielone zostały na takie koszyki by grupy były jak najbardziej sprawiedliwe". Wiedzieliśmy przed turniejem, że Public Enemies, DGNR czy Auxilia są stosunkowo lepsze od swoich przeciwników, ale wstawianie ich do wyższych koszyków niż zaproszone drużyny jest jawnym pluciem w twarz dla drużyn które odpadły z nimi w kwalifikacjach. Odpadłem po wyrównanym meczu z Auxilia, która jest wyżej rozstawiona niz DoF itd. Dlaczego więc nie zagrałem z drużyną która jest niżej rozstawiona a z lepszym przeciwnikiem? Wielkie jedno gówno dla mnie ten turniej, zgodzić tutaj się trzeba z Trebronem.
    Ten turniej jest tak ułomny że usunąłem warbanda
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 10, 2016, 19:49:36 »
    Najpierw Tardet, a potem Watly starali się, więc nie będę ich krytykował, szczególnie, że sam przez cały okres trwania turnieju nie robię nic i jestem nieaktywny, no ale...

a tak narzekaliście na "AE adminów", czy wręcz śmiali się niektórzy, jak mówiłem, że są świetni w tym, co robią. Teraz odczuwacie ich kompletny brak. Kilka kroków w tył w organizacji turniejów się dokonało ;)
    Przy okazji to jest też turniej, w którym jednym z głównych adminów jest BlackTide. A tak płakali ludzie, gdy Lust NC16 przejmował :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 10, 2016, 19:56:11 »
    Sprawiedliwy podział koszyków wywalił RR czy CoR, które moim zdaniem mogłyby zaprezentować się lepiej niż niektórzy zaproszeni. Jak już drużyny się kwalifikują to niech będą w 4 uczciwie, ale oczywiście podwójne standardy. Do tej pory nie rozumiem zapraszania 12 ekip, DoF to dostał to chyba za regularne granie gówna, nic więcej.
    A z tego co mi się przypomina, to czy czasem KURWA nie startowała z 4 koszyka w ECS 1?
    + Jak rok temu chciałem żeby taka KURWA wygrala to, to tak w tym roku nie mam zamiaru nikomu kibicować. Lubie Virusa czy Errora i niektórych graczy którzy tam grają dłuższy czas albo nie utożsamiam ich z innymi klanami, ale jak widzę Slade, BD czy Shemaforasha latających z tagiem KURWA to aż srać mi się chce.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 10, 2016, 20:11:50 »
    Po ki ch*j te koszyki robią... To jest ustawianie pod lepsze drużyny, żeby się nie spotkały za wcześnie i "broń Boże" nie odpadły... Dodatkowo rozstawiono DGNR i PuB w 2 koszyku, żeby też nie trafili na dwóch lepszych przeciwników...

Nie prościej i uczciwiej byłoby zrobienie losowania totalnego czyli "bez koszyków"... Zazwyczaj w turniejach np. piłki nożnej koszyki opierają się realnych osiągnięciach i punktach zdobywanych przez dłuższy okres czasu i zdobywanych w wiarygodny sposób (zazwyczaj), tu nie mamy takiej sytuacji, bo po pierwsze drużyny jak Pub czy DGNR powstały stosunkowo niedawno, po drugie nie ma list tylko jest to ustalane subiektywnie, po trzecie drużyny nie zaproszone będące wyżej od zaproszonych to jakaś porażka... To po kiego zapraszano te drużyny, jak wiadomo, że są słabsze... A tak znowu będzie padaka, że przez większość turnieju zazwyczaj koszyk pierwszy będzie spuszczał łomot, drużynom z koszyków niższych i tyle... Prawdziwe mecze rozpoczną się w półfinale jak zaczną się bić koszyki pierwsze między sobą...

Spodziewałem się ustawiania koszyków, ale spodziewałem się, że drużyny z kwalifikacji wejdą do koszyka razem, żeby chociaż zachować pozory, że zapraszanie miało jakikolwiek sens...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 10, 2016, 20:22:23 »
    Jedno wielkie gówno, znalazł się kolejny debil jako admin, Watly teraz doszedł do lepszego teamu, bo sam ostatnio pokazał jakim wielkim jest liderem i jak to on wszystkich pobije, po drodze sięgając po ECS 3. Najlepiej to chyba będzie mógł opowiedzieć o tym Warhammer, który został wtajemniczony w tajny plan Watlyego oznaczony krytptonimem 4W, w grupie operacyjnej U4.
    Nominuje również IvE do napisania jakiegoś głupiego postu dotyczącego Watlyego na Taleworlds. Masz 30 minut, inaczej stawiasz browara.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 10, 2016, 20:25:59 »
    O ile ich nie lubię i życzę im wszystkiego najgorszego to według mnie dobra decyzja z koszykami. Turniej będzie znacznie bardziej ciekawszy. Zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż oglądanie meczy, które powinny być finałowymi w środku rozgrywek (vel KURWA vs AE w ostatnim turnieju) Można kwestionować umiejętności pewnych teamów ale jakieś kryteria trzeba było przyjąć. A i tak nadal wygra najlepszy.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 10, 2016, 20:32:10 »
    Czyli według ciebie pokazywanie teraz, że DGNR, Auxilia czy Public Enemies są lepsi niż niektóre zaproszone teamy jest dobre? Czyli rozumiem, że według ciebie gdybyś miał team który może powalczyć w głównym turnieju i jest lepszy od części zaproszonych drużyn, a przegrałby z drużyną która jest wyżej niż prawie połowa teamów i oceniana jest lepiej, nie byłbyś zły? Zamiast gry w ćwierćfinale nie dostajesz szansy na grę w turnieju, bo jakiś idiota wpadł na pomysł by zaprosić gorsze drużyny, a potem zamiast zostawić chociaż pozory że zrobił źle, to bez żadnego owijania w bawełne pokazuje - no sorry CoR czy RR, odpadliście bo zaprosiliśmy gorsze drużyny, może kiedy indziej.
    I nikt tu nie mówi o meczach F vs KURWA itd, przytaczałem przykład jak to powinno zostać podzielone - opierasz się na ostatnim turnieju (WNL V) i rozstawiasz drużyny zgodnie z ostatnim miejscem jaki zajeli. A ci z kwalifikacje mają utrudnione zadanie i muszą zostać rozstawieni z 4 koszyka, bo po prostu grali o awans. RR prawie wygrało z DGNR, więc byliby rozstawieni z 2? Wątpie, pewnie 4 bo nowi.

A i tak nadal wygra najlepszy.
    Może od razu zagrajmy półfinaly, po co przedłużać?
    Po co organizowałeś Puchary Polski? Trzeba było zaprosić ostatnio PE, SDB i Illuminati i byśmy zagrali to w 3 tygodnie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 10, 2016, 20:37:55 »
    Każdy format ma swoje wady i zalety. Równie dobrze jakiś wieśki_pl mogły by trafiać na słabszych przeciwników i dojść wysoko. Potem by się okazało, że wieśki_pl to klan jakiegoś admina i też by były płacze. Dlatego mi osobiście system koszyków się podoba. Przynajmniej pod koniec będą pojedynki top teamów.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 10, 2016, 20:38:53 »
    Ale tak jak napisałeś i tak wygrałby najlepszy... Ale nie byłoby ustawek "pod swoich" i tego głupiego zapraszania...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 10, 2016, 20:43:22 »
    Ale tak jak napisałeś i tak wygrałby najlepszy... Ale nie byłoby ustawek "pod swoich" i tego głupiego zapraszania...

Kto byłby najlepszy, to by się okazało ("dopóki piłka w grze..."), ale jak pisze IvE - dzięki koszykom masz ekscytujące mecze w kulminacyjnym punkcie, czy w finałach. Nie chciałbym mieć finałów, jak na WNL4, gdzie AE przerżnęło Agincourt do jaja. To odbiera hype i wszystkie emocje z tym związane. Turniej sprowadza się do zagrania przez graczy, czy raczej odklepania jednostronnych meczy na etapie, gdzie normalnie na streamach zbiera się po kilkaset osób.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 10, 2016, 20:44:30 »
    Ty naprawdę jesteś głupi, czy ty czytasz w ogóle te posty? Powtarzam cały czas, że z jednej strony zostały zaproszone złe drużyny oraz była ich zbyt duża liczba, a żeby już zachować chociaż minimum przyzwoitości powinno rozstawić się drużyny z kwalifikacji w 4 koszyku gdyż one grały o jedynie sam udział, a drużyny które zostały zaproszone powinny zostać porozdzielane w pozostałe koszyki. A ty pieprzysz dalej jak potłuczony do mnie, że koszyki są okej. Czy ty tu widzisz gdzieś, gdzie ja stwierdzam że nie powinno być koszyków?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    Odp: [ECS3] European Championship Series 3 | Za parę minut losowanie grup!
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 10, 2016, 20:54:23 »
    Tak dla niewtajemniczonych/nieśledzących forum TW - cała kłótnia toczy się o koszyki i jakie drużyny się w nich znalazły (wytłuszczonym drukiem drużyny z kwalifikacji):
    Cytat: Watly
    Koszyk 1:

New Warband Order
    Unity
    Freelancers
    Knight Unicorns And Retard Warrior Assassins

Koszyk 2:

Public Enemies
    Battle Ready Orphans
    Defenders of Wonwokie
    Degenerates

Koszyk 3:

Guard of Istiniar
    Ferocious Trident Wielders
    Auxilia
    Tranquility

Koszyk 4:

Alliance of Destruction
    Defenders of Faith
    Cheshire Cats Clan
    Fearless

Samo losowanie grup odbędzie się o 21, czyli już za parę minut, tutaj.
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2016, 21:14:41 wysłana przez Lew »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 10, 2016, 20:56:22 »
    Taaa.. a potem by jakiś prusakopodobny typ by wymyślił, że to nie fair bo drużyny z kwalifikacji są za dobre i czemu mają mieć szansę wylosować słabsze teamy. Do wszystkiego się można przywalić w każdej konfiguracji.

Nigdy by nie było idealnie. Cokolwiek byś nie zrobił to można by było coś zarzucić adminom. Ustalono w aktualnym układzie kryteria, które na ile mogą odpowiadają realiom. Te kryteria gwarantują najciekawsze mecze. Tak jest według mnie dobrze i uważam tak z takich samych powodów jak Dykcio. Oglądanie finałów w trakcie fazy grupowej albo oglądanie łomotów w fazie finałowej jak w poprzednim WNL - ble.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 10, 2016, 20:59:37 »
    Taaa.. a potem by jakiś prusakopodobny typ by wymyślił, że to nie fair bo drużyny z kwalifikacji są za dobre i czemu mają mieć szansę wylosować słabsze teamy. Do wszystkiego się można przywalić w każdej konfiguracji.

Nigdy by nie było idealnie. Cokolwiek byś nie zrobił to można by było coś zarzucić adminom. Ustalono w aktualnym układzie kryteria, które na ile mogą odpowiadają realiom. Te kryteria gwarantują najciekawsze mecze. Tak jest według mnie dobrze i uważam tak z takich samych powodów jak Dykcio.
    Czy ty naprawdę jesteś głupi? Ty w ogóle nie odnosisz się do moich postów, tylko piszesz swoje pierdoły które z niczym się nie łączą. Lew, Bojar czy Dyktator, mógłby ktoś wyjaśnić mu o co chodzi? Czy czekasz na wersje komiksową, a może napisze ci to wszystko przy użyciu hashtagów, po kucowemu?

NIE ROZUMIESZ ŻE MI CHODZI TUTAJ O TO BY DRUŻYNY Z KWALIFIKACJI ZNALAZŁY SIĘ W 4 KOSZYKU BY BYĆ FAIR DO TYCH DRUŻYN KTÓRE ODPADŁY W ELIMINACJACH A SĄ LEPSZE OD NIEKTÓRYCH ZAPROSZONYCH I TO NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z MECZAMI TAKIMI JAK KURWA VS F ITD R-O-Z-U-M-I-E-S-Z?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 10, 2016, 21:01:46 »
    Twoim podstawowym problemem jest, że jesteś emocjonalnym małym chłopczykiem. A jak masz problem to rozpoczynasz personalną litanię. Nie mój problem, że marnujesz swój intelekt jednak wyjaśnię Ci to w prostym zdaniu:

Jakieś decyzję trzeba było podjąć, ktoś musiał stracić.

Finito.