Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Annis Tenebrarum  (Przeczytany 1213 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hanys

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Annis Tenebrarum
    « dnia: Kwietnia 25, 2016, 03:21:12 »
    Akcja moda dzieje się w roku 793 w Europie, Azji Mniejszej i Afryce Północnej. Uwagę przykuwa duża mapa, spora ilość frakcji, począwszy od emiratu Kordoby, przez królestwo Franków, królestwa Mercji, Wessexu, Państwo Papieskie po Bizancjum. Warto zwrócić uwagę na liczne rodzaje bandytów, jak zbuntowani Fryzowie czy Sasi. Póki co nie me jeszcze pełnej wersji, tak więc mod jest nieco niedopracowany. Generalnie wart polecenia miłośnikom Wikingów czy Karola Wielkiego.

Offline Gragon

• Użytkownik
    • Piwa: 34
    • Możesz ze mną dyskutować, ale i tak nie masz racji
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Annis Tenebrarum
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2016, 05:16:33 »
    Fajnie, że założyłeś nowy temat, ale: mógłbyś podać linki do moda, jakieś zdjęcia oraz "nowinki" wprowadzone w modyfikacji?

Offline Hanys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2016, 12:37:11 »
    http://www.moddb.com/mods/annis-tenebrarum

Link do moda zdjęć póki co nie mam postaram się dodać za jakiś czas. Choć jak mówiłem jest póki co niedopracowany (wersja 0.84).

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 25, 2016, 14:04:09 »
    Wnioskując po "Based in Brytenwalda", autor użył przy tworzeniu moda Module System Brytenwaldy, więc spodziewałbym się modyfikacji bardzo do niej podobnej od strony technicznej.

Offline Hanys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 25, 2016, 14:48:54 »
    Niestety ale pod tym względem jest uboższa. Nie ma np systemu religii, klasztorów, budowy obozów, jest za to rozbudowana dyplomacja.