Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW]23 Pułk Piechoty  (Przeczytany 25286 razy)

Opis tematu: Zapraszamy!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dragan

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -14
    Odp: [NW][23pp]23 Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #120 dnia: Maja 18, 2016, 13:05:53 »
    Ja sam od dawna się w to nie bawię

Rozumiem więc że wszystkie te hejty które wylewasz na inne pułki mają na celu podniesienie Twojej samooceny? Innego powodu w tym momencie nie dostrzegam.

Wiadomość do Błądlwina który poraczył mnie ujemną karmą, jedziesz po ludziach za to że źle piszą i biedaku nie możesz tego czytać, co ja mam napisać teraz? "Tępie raków" - ja nawet nie wiem, pomijając e zamiast ę na końcu, czy ten błąd wynika ze źle użytego przypadku (dopełniacz zamiast biernika) - poziom podstawówki, czy braku mózgu. To ma być jakiś żart, cymbale? Moja diagnoza: internetowy wojownik (tak zwany "kozak w necie, pizda w świecie"), który nie potrafiąc się nawet wysłowić jeździ po błędach innych, siedzący przed kompem, jak widzę, dość sporo, który hoduje w sobie masę kompleksów i w dodatku ma zaniżoną samoocenę co musi sobie wynagradzać żerując tu i plując jadem we wszystko. Szkoda mi nawet na Ciebie analfabeto słów, idź i pier*olnij się w głowę słownikiem, jeżeli nie przyniesie efektu czynnść powtarzaj.

Eltarek, masz tu dobry przykład pana którego wypowiedzi można tłumaczyć na język polski i "merytorycznie" analizować jak już Jarl Ci się znudzi, życzę powodzenia.

Radzę podnieść poziom wypowiedzi. //Movart
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2016, 18:43:44 wysłana przez Movart »

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #121 dnia: Maja 18, 2016, 13:40:28 »
    Rozumiem więc że wszystkie te hejty które wylewasz na inne pułki mają na celu podniesienie Twojej samooceny? Innego powodu w tym momencie nie dostrzegam.
    Narzeka chłop na aktualne pułki grupki, ale w głębi duszy tęskni za starymi czasami, MMRussia i początki NW... Wiem Baldwin, wiem.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #122 dnia: Maja 18, 2016, 16:29:59 »
    75pp to taki mały pułk. 23pp to chyba jeszcze mniejszy pułk. Oba prowadzone przez dzieciaków które uznały tawernę za pole bitwy. Oba nic znaczą i nie będą znaczyły na scenie (subiektywna opinia, by mi zaraz jakiś Movart z punktami nie wleciał). Oba są siebie warte, a jednak jedni i drudzy będą próbowali udowodnić kto ma twardsze jaja. Za 2 miechy czekam na 273pp, w składzie: Pułkownik Fiszek, NadPułkownik Jarl, SuperPułkownik Lee, WielkiPułkownik Wierzba.

Ja sam od dawna się w to nie bawię, ale słyszałem, że 16pp, 7pp czy 17pp to dobre regimenty.

Baldwin powiedz mi co tobą kieruje że jesteś taki podły?
    (click to show/hide)

Pohamuj się z prowokacjami. //Movart
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2016, 18:47:58 wysłana przez Movart »

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #123 dnia: Maja 18, 2016, 16:51:50 »
    Panowie, nie dziwcie się, że polska scena NW postrzegana jest jako dno i kilometr mułu. Sami do tego prowadzicie tymi bezsensownymi kłótniami...

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    « Odpowiedź #124 dnia: Maja 18, 2016, 18:02:05 »
    A ja myślałem, że Rivet był rakiem lol
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Dragan

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -14
    « Odpowiedź #125 dnia: Maja 18, 2016, 18:02:31 »
    Czemu usunęliście dwie wiadomości? Poprosił o to pułk, czy cenzura poszła w ruch żeby Błądlwinek nie poczuł się zbytnio urażony? :(

Życzyłeś Baldwinowi samobójstwa w swojej wiadomości i jeszcze się pytasz dlaczego została usunięta? Pomyśl dwa razy zanim napiszesz takie głupoty. //Trebron

Czyli to drugie.
    Poza tym nie życzyłem mu samobójstwa, lecz zaproponowałem je jako opcję rozwiązania większości konfliktów tego forum, w dodatku wypowiedź kierowałem do Koxxusa, a nie bezpośrednio do Błądlinka. ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2016, 08:57:36 wysłana przez Dragan »

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #126 dnia: Maja 18, 2016, 18:09:40 »
    (click to show/hide)
    Nie dziw się każdemu mogą puścić nerwy gdy widzi takie coś....a to co teraz napisałeś  to mogło  komuś zniszczyć stan psychiczny

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Maja 18, 2016, 18:14:01 »
    Czemu usunęliście dwie wiadomości? Poprosił o to pułk, czy cenzura poszła w ruch żeby Błądlwinek nie poczuł się zbytnio urażony? :(
    To drugie.

Nie dziw się każdemu mogą puścić nerwy gdy widzi takie coś....a to co teraz napisałeś mogłeś komuś zniszczyć stan psychiczny
    Czyli co dokładnie widzi ???? Bo nie wiem.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #128 dnia: Maja 18, 2016, 18:23:39 »
    Przynajmniej coś się dzieje, a nie wzajemna adoracja i lizanie się po jajach. Wszyscy warci siebie, a ty Baldwin też tak nie kozacz, bo takich jak ty to ja miotłą pod dywan zamiatałem. Nie mówiąc już jak kiedyś prułeś się do mnie i do OeSa, a jak przyszło co do czego to obsrałeś majtki, nie odzywałeś się na ts, tylko jakaś pani mówiła: Connection lost. Może matke zatrudniłeś by odzywała się za ciebie na ts, a sam uciekłeś do swojego iglo.

Nie sądziłem, że ktoś może sprowadzić tą dyskusję na jeszcze niższy poziom. +20 pkt. //Movart
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2016, 18:39:11 wysłana przez Movart »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #129 dnia: Maja 18, 2016, 18:31:45 »
    Radzę zakończyć te przepychanki. Ich poziomem niedługo sięgniecie dna.

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #130 dnia: Maja 18, 2016, 19:00:41 »
    Woah, drodzy moderatorzy, nie przesadzacie trochę z tymi punktami? Sam pamiętam jak jeden z administratorów pisał na shoutboxie o dziale Klany, iż ten "syf" jest między innymi po to, żeby "dać się użytkownikom wyszaleć", natomiast "jeżeli przewodniczący któregoś pułku uzna, że wątek został przesadnie zaspamiony, może w każdej chwili poprosić administrację o jego wyczyszczenie" (Jarl, polecam Tobie to zrobić).
    Movart, wypowiedź Prußaka wyceniłeś na 20 punktów? Ten post nie jest nawet jakoś specjalnie obraźliwy patrząc na inne posty pojawiające się w tym dziale. Dragan za tą wypowiedź dostał aż 60? Baldwin, który zaznaczył iż jest to jego subiektywna opinia też dobił do 60?

Ja nie pochwalam takich wypowiedzi i nie bronię nikogo na siłę, ale spójrzcie sobie na historię tego wątku, tutaj gorzej już nie będzie. Dodatkowo powyższe cytaty sugerują iż wypowiedzi pisane tutaj powinny być brane pod uwagę, że tak powiem, ulgowo.

Dobra Panowie, kabaret był, zabawa była, cyrki się odbyły, ale nadszedł czas aby spoważnieć. Od siebie proszę też (zaznaczam tu słowo "proszę", niczego nie żądam ani do niczego nie zmuszam) aby ponownie rozważyć kary przyznane tutejszym dyskutującym.

@Down
    Domyśliłem się tego, aczkolwiek wątek pozostaje ten sam (dyskusja tutaj dno osiągnęła już dawno, niżej się chyba nie da), dział w którym ten wątek się znajduje to wciąż "Klany", więc moja wypowiedź dotyczy również wspomnianych przez Ciebie postów na innych stronach.
    Nie widzę też powodów (oprócz regulaminu, przy którego interpretacji [dla ułatwienia przekazu tego posta] weźmiemy pod uwagę cytaty przytoczone przeze mnie wyżej) dla których nagle i tak ostro należy wszystkich karać - o interwencjach decydujecie Wy i ja nie mam nic do tego, jest to moja opinia - ale jeżeli nawet członkowie i założyciele pułku z którym powiązany jest ten wątek akceptują takie zachowania, i co więcej rozmawiają, dyskutują (na niskim poziomie, ale wciąż) z autorami tychże zachowań, trzeba przerywać im zabawę w tak ostry sposób?
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2016, 19:15:15 wysłana przez Eltarek »
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #131 dnia: Maja 18, 2016, 19:01:07 »
    Dziękuję za zwrócenie uwagi.

Poprawione.

Cała Prawda o 75pp Cz 1

Witam dziś o godzinie 21.00 znalazłem ten film i zdałem sobie sprawę że to nie 10pp_GG jest sektą tylko 75pp. Dlatego że po obejrzeniu tego filmu odkryłem ciemną stronę 75pp.

A dokładnie to https://youtu.be/HdVX83oVLoo?t=3441. Jakżeby inaczej to głos znanego z robienia skinów Johnego. Moim zdanie żołnierz 75-tego pułku się tak nie zachowuje a sam w temacie 2pp pyta się czy mają godność."Permy Permy Mówie !!!! "

Też nie wiedziałem że 75 pułk jest tak zakłamany a świadczy o tym ten moment https://youtu.be/HdVX83oVLoo?t=3465. "A ... A nasza propaganda stara. Jaka propaganda ? A co zawsze było po bitwie ?!

Dziękuje za uwagę

(click to show/hide)

Naucz się edytować posty, to żadna sensacja ani ujawnienie tajnych akt CIA żeby wrzucać w nowy post. //Trebron
    Od chrypkowatego głosu ci się chyba poprzewracało;-;
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #132 dnia: Maja 18, 2016, 19:06:07 »
    Woah, drodzy moderatorzy, nie przesadzacie trochę z tymi punktami? Sam pamiętam jak jeden z administratorów pisał na shoutboxie o dziale Klany, iż ten "syf" jest między innymi po to, żeby "dać się użytkownikom wyszaleć", natomiast "jeżeli przewodniczący któregoś pułku uzna, że wątek został przesadnie zaspamiony, może w każdej chwili poprosić administrację o jego wyczyszczenie" (Jarl, polecam Tobie to zrobić).
    Movart, wypowiedź Prußaka wyceniłeś na 20 punktów? Ten post nie jest nawet jakoś specjalnie obraźliwy patrząc na inne posty pojawiające się w tym dziale. Dragan za tą wypowiedź dostał aż 60? Baldwin, który zaznaczył iż jest to jego subiektywna opinia też dobił do 60?

Ja nie pochwalam takich wypowiedzi i nie bronię nikogo na siłę, ale spójrzcie sobie na historię tego wątku, tutaj gorzej już nie będzie. Dodatkowo powyższe cytaty sugerują iż wypowiedzi pisane tutaj powinny być brane pod uwagę, że tak powiem, ulgowo.

Dobra Panowie, kabaret był, zabawa była, cyrki się odbyły, ale nadszedł czas aby spoważnieć. Od siebie proszę też (zaznaczam tu słowo "proszę", niczego nie żądam ani do niczego nie zmuszam) aby ponownie rozważyć kary przyznane tutejszym dyskutującym.

Na tej stronie tylko Prusak dostał ostrzeżenie. Dragan i reszta otrzymali ostrzeżenia za inne posty. Co do syfu zauważ, że te parę stron wcześniejszych tolerowaliśmy. Jednak poziom tej dyskusji spadł już wystarczająco nisko i trzeba coś z tym zrobić. Co do 20 punktów uważam, że takie prowokacje są już nawet nie na poziomie gimnazjum, lecz podstawówki (dodatkowo to nie jest Prusaka pierwszy raz).

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #133 dnia: Maja 18, 2016, 19:27:50 »
    (click to show/hide)

Pohamuj się z prowokacjami. //Movart
    Przecinki przed, bo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Tomato

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #134 dnia: Maja 18, 2016, 20:56:11 »
    (click to show/hide)