Ode mnie szczerze - życzę Wam jak najlepiej, powodzenia i żebyście któregoś dnia dotarli wysoko na scenie NW.
NATOMIAST wszystkim tym katagelastykom pełnym pychy i nieuzasadnionego poczucia wyższości którzy przychodzą tu czy to pokazywać wszystkim jacy są fajni, czy to podwyższać swoje niskie ego, czy to dawać upust wspomnianemu schorzeniu psychicznemu, pisząc wymuszone i wręcz żygające na czytelnika ironią "powodzenia" z jakimś "czaderskim" dopiskiem wyjaśniającym ironię, hejtującym zarówno pułk jak i jego członków w poświęconym mu wątku, kpiąc sobie z autora - spójrzcie w lustro.
Jako nowy użytkownik, chodząc po dziale Klany - o czym wiele razy już wspominałem - jestem zażenowany poziomem toksyczności i jakiegoś posranego kolesiostwa tej społeczności. Nie można już nawet własnego pułku założyć bo zaraz się zlecą pisać jak to słaby w porównaniu z nimi jesteś (to po cholerę w ogóle się udzielacie, wszyscy gracze przecież i tak przyjdą do was olewając tak "beznadziejne" pułki jak ten). Wyjaśnijcie mi, po jaki ch*j w ogóle marnujecie tu swój cenny czas?
Przyciągnęła mnie na to forum reklama określająca Was wszystkich jako "przyjazną i pomocną" społeczność. Spójrzcie jak pomocni i przyjaźni jesteście patrząc na posty w tym wątku.
Dno i 456 metrów mułu, nic więcej nie mam do powiedzenia. Życzę wam żeby któregoś dnia sytuacja się odwróciła i ci hejtowani byli na "szczycie". W prawdziwym świecie zapewne już są, bo poznając "prosów" tego community dowiedziałem się że połowa z nich ma średnią w szkole poniżej 3.0, a spora część przynajmniej jeden niezdany rok. To dopiero żenada!