Woah, drodzy moderatorzy, nie przesadzacie trochę z tymi punktami? Sam pamiętam jak jeden z administratorów pisał na shoutboxie o dziale Klany, iż ten "syf" jest między innymi po to, żeby "dać się użytkownikom wyszaleć", natomiast "jeżeli przewodniczący któregoś pułku uzna, że wątek został przesadnie zaspamiony, może w każdej chwili poprosić administrację o jego wyczyszczenie" (Jarl, polecam Tobie to zrobić).
Movart, wypowiedź Prußaka wyceniłeś na 20 punktów? Ten post nie jest nawet jakoś specjalnie obraźliwy patrząc na inne posty pojawiające się w tym dziale. Dragan za tą wypowiedź dostał aż 60? Baldwin, który zaznaczył iż jest to jego subiektywna opinia też dobił do 60?
Ja nie pochwalam takich wypowiedzi i nie bronię nikogo na siłę, ale spójrzcie sobie na historię tego wątku, tutaj gorzej już nie będzie. Dodatkowo powyższe cytaty sugerują iż wypowiedzi pisane tutaj powinny być brane pod uwagę, że tak powiem, ulgowo.
Dobra Panowie, kabaret był, zabawa była, cyrki się odbyły, ale nadszedł czas aby spoważnieć. Od siebie proszę też (zaznaczam tu słowo "proszę", niczego nie żądam ani do niczego nie zmuszam) aby ponownie rozważyć kary przyznane tutejszym dyskutującym.
@Down
Domyśliłem się tego, aczkolwiek wątek pozostaje ten sam (dyskusja tutaj dno osiągnęła już dawno, niżej się chyba nie da), dział w którym ten wątek się znajduje to wciąż "Klany", więc moja wypowiedź dotyczy również wspomnianych przez Ciebie postów na innych stronach.
Nie widzę też powodów (oprócz regulaminu, przy którego interpretacji [dla ułatwienia przekazu tego posta] weźmiemy pod uwagę cytaty przytoczone przeze mnie wyżej) dla których nagle i tak ostro należy wszystkich karać - o interwencjach decydujecie Wy i ja nie mam nic do tego, jest to moja opinia - ale jeżeli nawet członkowie i założyciele pułku z którym powiązany jest ten wątek akceptują takie zachowania, i co więcej rozmawiają, dyskutują (na niskim poziomie, ale wciąż) z autorami tychże zachowań, trzeba przerywać im zabawę w tak ostry sposób?