Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Arena  (Przeczytany 1825 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 5'nizza
    Arena
    « dnia: Stycznia 04, 2009, 18:08:36 »
    Czy mod Arena Mod by Janus będzie działał pod wersję gry 1.010 ? Jeśli owszem to proszę o link.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Arena
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 04, 2009, 18:18:34 »

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 04, 2009, 19:04:58 »
    Chronicles of Zendar posiada arenę Janusa. Polecam dzieło Kolby, naprawdę długo grałem - także w arenę.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 05, 2009, 00:44:56 »
    Hm .. podziękował.
    .
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Zawisza Czarny z Garbowa

• Użytkownik
    • "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 22, 2009, 12:36:40 »
    Nie chcę zakładać nowego tematu. Mam pytanie odnośnie tej areny. Gram w chronicles of zendar pod wersje 1.011  na tej właśnie wersji.
    Wjechałem do areny w Dhirim i no po prostu jakiś mały obszar, na początku się pojawia w jednym punkcie 35 zawodników, potem zostaje jeden lub dwoch jak poskocze, zabije, z ciekawości potem pozwiedzałem bo było małe murowane miasteczko- opustoszałe. Chodziłem przez tekstury budynków, tylko w samym centrum rozpoznałem zewnętrznie arenę, nie dało się wejść, musiałem wcisnąć tab i "uciec".
    Co robię źle? No bo nie wyobrażam sobie tak tego arena modu jasusa.

PS. Dobra już rozwiązałem problem :)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2009, 15:09:33 wysłana przez Zawisza Czarny z Garbowa »