Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

W jakim przedziale levelowym znajduje się Twoja postać?

Do 10
    6 (2.3%)
    10-24
    40 (15.6%)
    25-39
    111 (43.4%)
    40-54
    50 (19.5%)
    55 i więcej
    49 (19.1%)

Głosów w sumie: 237

Autor Wątek: Level waszej postaci  (Przeczytany 18264 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Remikx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Łowca i Wasal
    Odp: Level waszej postaci
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 11, 2009, 17:18:01 »
    Moja postać (hunter) jest na 19 lvl'u. Zrobiona została w 3 dni. Ale jakieś 8 godzin grania dziennie. Czitów nie toleruję, o noobiarstwo kompletne.
    Zawsze walczę, nie poddaję się ani nie uciekam.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 11, 2009, 17:47:15 »
    Zdobądź sobie jakiś zamek, schowaj w nim 50 łuczników, ukryj się gdzieś z kolejną setką i jak ktoś wpadnie w pułapkę to wskakuj na mury ;] po godzinie zabawy wbicie 25 niemal gwarantowane ;]

Offline Gimper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 12, 2009, 16:15:46 »
    Na razie 42 lvl, gram już dobre 2 tygodnie... hmm... może trochę więcej. Na oblężeniach świetnie nabija się exp, szczególnie jeżeli wrogowie wchodzą po drabinie a ty już czekasz na górze z wielkim berdyszem gotowym posiekać ich na kawałki.
    ,

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 12, 2009, 19:32:16 »
    2 tyg? To albo masz jakiś rewelacyjny pomysł a bicie expa albo grasz całymi dniami ;]

Offline Gimper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 12, 2009, 21:00:31 »
    5-9 godzin dziennie i ciągłe oblężenia zamków robią swoje. Mam o tyle złą/dobrą sytuację że ja mam ze Swadią -100 natomiast moje państwo ma z nimi pokój wskutek czego atakują tylko mój zamek :)
    ,

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 12, 2009, 21:08:43 »
    No cóż, powinszować jedynie, ja mam prawie 44, a z pół roku(w grze) odpierałem ciągłe ataki 1-2 tysiecy nordów:P
    http://zue-dazy.mybrute.com subtelny reflink, prawda?:]

Offline Pepesi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 14, 2009, 16:43:19 »
    18 poziom i dość niezły skill broni 2 ręcznych - 202. Rozpocząłem przygodę jako syn wojownika, paź na dworze szlachcica i giermek.

Offline Gimper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 14, 2009, 17:03:57 »
    Ja tak samo :) Ale podejrzewam że 1/2 graczy tak wybierała.
    ,

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 18, 2009, 18:33:38 »
    Wiec tak: Zaczynalem jako syn wojownika, wychowywalem sie na dworze szlachcica i zostalem giermkiem [podobnie jak kolega u gory]
    mam 17 lvl, gram od wczoraj i juz nie raz pokazalem gdzie nordy zimuja [gram rhodokiem i nawet raz wygralem z krolem nordow xD]
    skill jednorecznych 167, a dzewcow 134 [najbardziej lubie tak walczyc ze mam tarcze i w lapie i na plecah, no i oczywiscie dzewiec do szarzy oraz mieczyk]
    armia: 25 kawalerzystow [+ ja i Bunduk, Rolf, Deszavi i Lezalith] , 32 piechoty [17 ciezkich + 15 lozcznikow]

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 18, 2009, 19:12:27 »
    Bunduk z Rolfem ci się nie gryzą? U mnie niezbyt się lubili... :D

26 lvl. Swadiański konny kusznik (chciałem spróbować czegoś innego) ( szabla, tarcza rycerska, mistrzowska lekka kusza, bełty)

Party: Zwykle konnicy koło 20.

Mod: Custom Settlements

Offline Sir David

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 20, 2009, 18:36:14 »
    29lvl rycerz Swadiański (miecz dwuręczny, łuk strzały)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 20, 2009, 19:44:25 »
    Heh, dzisiaj wbiłem 42lv :-) (bez kodów)

ja zawsze biorę jakąś broń 2h lub jakąś halabardę do tego broń dystansową blus 2xstrzały/bełty. Ktoś może powiedzieć, że brak tarczy to samobójstwo ale będe polemizować: gdy obleci Cię kupa wrogów i tak Ci się tarcza nie przyda, może przedłuży Ci życie o kilka chwil. A parować i tak trzeba umieć. Czasem gdy jest wielu łuczników u wroga pojawia się problem ale można przecież strejfować prawda? Albo schować się za drzewem :-)

Czasami robie jakieś alternatywne sety np. podczas oblężeń ZAWSZE mam łuk + 3 kołczany (w razie potrzeby użycia broni białej zawsze coś na ziemi leży a te 100 hedszotów już padnie, co nie? :-D ). Dzisiaj miałem tylko dwa kołczany i przez to przegrałem oblężenie 125 vs 650
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2009, 19:47:12 wysłana przez Felix »

Offline Kemor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 21, 2009, 12:47:01 »
    Ja mam 26 lvl mała armia 72 tyfusów a strategia to raczej wszyscy na konikach zero piechoty :P szarża na początek i chłopaszki wycinają 90% wrogów :) co sądzicie lepiej inwestować w kusze czy w łuk ??

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 21, 2009, 12:51:21 »
    Strzelałem i z tego i z tego - i moim skromnym zdaniem w łuk. Po pierwsze dlatego, że możesz "ładować" w biegu. Po drugie jest szybszy. Może i ma mniejsze damage ale hedszot i tak zabija 90% przeciwników - nieważne czy masz kusze czy łuk.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 21, 2009, 14:22:04 »
    ja mam około 36 lvl :D pamiętam jak kiedyś miałem fatalną sytuacje podczas oblężenia...moich 50 ludzi vs...grubo ponad 1000 nordów! to był niezłe party, chyba wszyscy lordowie od nordów się zlecieli akurat na mój zamek :D z ciężkimi stratami udało mi się jednak wygrać..jak? bo widzicie, ja z łukiem i berdyszem + ze 5 łuczników(najlepszych) + vaegirski jeździec z berdyszem zaraz przy drabinie. chyba wszyscy ginęli po jednym hicie i żaden nie był wstanie na początku zajść dalej jak 2-3 kroki bo zejściu z drabiny, można powiedzieć ze to była masowa rzeź :D